mandag 9. juli 2018

Sokker med gummisåle

Forny vårgarderoben med nyheter fra mer enn 2. Tips: Trine Hundeartikler lager hundesokker for de fleste bruksområder. Vær observant på at ikke alle sokkene egner seg til underlag som f. Alle våre andre sokker er for snøunderlag. Solid gummisåle og elastiske borrelåser med refleks.

Tips: vi lager hundesokker for de fleste bruksområder. Skli sokk med gummisåle prosent ull prosent polyamid og prosent elastan, finnes også ensfarget. Bli den første som omtaler dette produktet.


Fliteless har valgt sementering (som er en fin måte å si liming på) fremfor å randsy for å holde sålen myk og behagelig. Med tanke på at deres fleste kjøpere holder til i Norge og Skandinavia, har Fliteless også valgt å lage alle sine sko med gummisåle i stedet for lærsåle. Ta derfor mål som du sammenlikner med størrelsestabellene per produkt.


Når du skal måle poten så anbefaler vi å sette poten på et ark mens hunden tråkker ned.

Løft gjerne motsatt ben slik at tyngden kommer på foten hunden står på. Høy sokk med kraftig gummisåle. Legg til ønskeliste. Hundedekken bomull små mynder Beige. Velger du sko med lærsåle, som er en mer eksklusiv såletype - bør du være litt ekstra påpasselig med pleie.


Lærsåler slites raskere,- og spesielt i vått vær. Dersom du skal bruke skoene mye ute, kan det derfor lønne seg å få en skomaker til å legge på en gummisåle etter en stund. Den påstanden lar vi være åpen for individuelle tolkninger, men fakta er at det under fotbladet ligger et ordentlig lag med korkharts som gjør at sålen på innsiden av skoen formes etter brukeren av skoen, samt at det bidrar som et vanntett lag i sålekonstruksjonen. Bredt utvalg av sokker på Stylight.


Antiskli sokk med gummisåle. Holder seg vask etter vask. Kundefavoritt i mange år. Disse sokkene skal sitte godt på foten, kjøp de derfor ikke for store. Vaskes på grader.


En tøff høy sneaker med utrulig god demping og med gummisåle for utmerket grep.

Skookum er randostøvler med gummisåle og kan vel derfor ikke slipe ned sålen på skallet. Sokker og strømpebukser. Kjører også med randobindinger (diamir) Jeg bruker ikke noe såle i innerstøvelen pga. Var i Innsbruck på ski i påsken og da leide jeg noen sykt bra støvler med mindre fremovervinkling, men dette var rene alpinstøvler.


Sporty badesko fra Zunblock, som også kan brukes som innesko i for eksempel barnehagen. Overdelen er i myk neopren med mesh, som lar vann og luft slippe igjennom. Yttersålen er en bløt gummisåle med godt grep. Skoene har velcrobånd som gjør dem enkle å ta av og på, og lette å regulere over vristen.


En ankelstøvlett laget av kvalitetsskinn med gummisåle som gir et godt grep. En klassisk blokkhel på 5cm gjør denne støvletten stødig og er komfortabel gjennom en hel dag, sommer som vinter. Løfter et hvert antrekk og passer godt til bukser, kjoler og skjørt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg