mandag 23. juli 2018

Lavt blodsukker gravid symptomer

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Når du får symptomer på grunn av at blodsukkeret er for lavt , kalles det føling. Det er veldig sjelden at personer som ikke har diabetes får føling.

Når blodsukkeret blir faretruende lav, dømmekraft og muskelfunksjon kan bli svekket, og i verste fall kan føre til anfall, slag eller koma. Føler du deg svimmel, kan det være et tidlig tegn på graviditet. Tidlig i svangerskapet utvider blodårene seg.


Dette kan føre til lavt blodtrykk som gjør deg ør i hodet. Det vil variere når du opplever å få føling ( symptomer på lavt blodsukker ). Lavt blodsukker kan også være en medvirkende årsak, sørg derfor for at du drikker og spiser jevnlig. Vanligvis vil blodsukkeret da være lavere enn 3. Hypoglykemi ( lavt blodsukker ) hos personer uten diabetes Hva er hypoglykemi ( lavt blodsukker )?

Flere forskjellige symptomer er karakteristiske for hypoglykemi. Det vil si symptomer som har med hjernens reaksjon på lavt blodsukker å gjøre. Symptomer på lavt blodsukker. For lavt blodsukker : Barnet får for lavt blodsukker de første timer til dage efter fødslen. Dette sker, fordi barnet har fået for meget sukker i graviditeten og under fødslen og dermed laver for meget insulin.


Hvad er lavt blodsukker ? Insulinbehandling og noen antidiabetika kan også gi lavt blodsukker ved diabetes type 2. Tilstanden krever rask behandling. Et tredje kendetegn er, at symptomerne på lavt blodsukker forsvinder, når man indtager kulhydrater. Allmennlege Dyvik Ellingsen forteller at symptomer som slapphet og svimmelhet er vanlige symptomer , og i verste fall kan man besvime.


De fleste som har lavt blodtrykk som ikke er relatert til kronisk eller alvorlig sykdom kan trene og jobbe som normalt. Svangerskapsdiabetes gir sjeldent symptomer og det er derfor viktig å gjennomføre glukosebelastning hos lege eller jordmor hvis du blir anbefalt dette. Den går ut på at du drikker en blanding av vann og glukose etter 8-timers faste. Der går ofte mange år før diagnosen stilles.


Anfaldene af symptomer på lavt blodsukker udløses af faste, motion og alkohol. Legen bør også vurdere deg ut fra symptomer , ikke bare blodprøver.

Hvis du har fått en diagnose og fortsatt har mange av disse symptomene, er det på tide å bli mer informert om bedre thyroideabehandling. Et lavt blodtrykk hos ellers friske mennesker som ikke har symptomer trenger ingen behandling. Det finnes medikamenter som kan heve blodtrykket, men effekten er dårlig dokumentert og de brukes i liten grad. Ved denne tilstanden har ikke pasienten symptomer på lavt stoffskifte, men det kan tenkes at tilstanden er en forløper til lavt stoffskifte.


Hvis en slik pasient etterhvert får symptomer , vil nok de fleste leger forsøke å behandle dette som ved lavt stoffskifte, men da er effekten av behandlingen mer usikker, sier Johannessen. Lavt stoffskifte (hypotyreose) Hypotyreose betyr at skjoldbruskkjertelen ikke lager nok stoffskiftehormon (tyroksin). Det kan gi symptomer som tretthet, tristhet, tørr hud og hårtap.


Du kan også ha lavt stoffskifte uten at du legger merke til det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg