tirsdag 17. juli 2018

Felles sykkelturer

Sykkelturer i Frankrike: Se anmeldelser og bilder av Sykkelturer i Frankrike, Europa på Tripadvisor. Naturen og fjellene har gjort turtradisjonen til en del av vårt felles arvestoff. De siste årene har økt satsing på lokal mat, design og arkitektur gitt rammene rundt turopplevelsen en helt ny dimensjon. Det er ganske få felles nasjonale særtrekk å spore, men hele landet er som et puslespill, hvor hver del har sin egenart, sin kultur, sitt landskap, sine tradisjoner og sine kulinariske godbiter.


Man kan reise igjen og igjen til Frankrike, og stadig oppdager man noe nytt.

REIS TRYGT MED TRANSPROVENCE. Valget er over, og også Sykkkeltweetup holder valgvake, nærmere bestemt søndag 15. Siden Sykkeltweetup er totalt upolitisk er du altså hjertelig velkommen uansett hav du stemte på, og du kan enten feire eller sutre, alt avhengig av hvilket parti du stemte på. Felles sykkelturer med mål og mening – Treff for lastesykkler, deres eiere og alle som er interesserte i lastesykkler. Alt arrangert av lokale lag, foreninger og ildsjeler som i samarbeid med Bypakke Nedre Glomma ønsker å spre entusiasme for sykling og bygge sykkelkultur.


Thor Hushovd har vunnet både VM i sykling og flere etapper av Tour de France, og er kjent som landets fremste syklist gjennom tidene. Her tar han en sjelden pust i bakken for å fortelle om sine favoritturer i norsk natur. Hvorfor kjenner vi deg igjen?

Schibsted-konto, tidligere SPi er vårt digitale påloggings- og betalingssystem. Dette er en felles pålogging- og betalingsløsning for flere norske. Driks er ikke inkludert i prisen.


TEMAs reiseleder samler inn EUR per person i begynnelsen av reisen, og tar seg av fordelingen mellom sjåfører, bagasjebærere og restaurantpersonal ved felles måltider med mer. Klima Informasjon om klima og aktuelle værprognoser finner man blant annet på yr. Senere om kvelden venter en felles vinsmaking.


Vi får mulighet til å prøvesmake galisiske hvitviner og lokalproduserte likører. Middagen serveres på en restaurant i den historiske bykjernen og består av tradisjonelle retter fra det galisiske kjøkkenet. Den første natten bor vi på Parador de Baiona, en av Spanias mest unike paradorer. Vi har et stort utvalg av sykler, som inneholder herresykler, damesykler, elsykler, og barnesykler.


Enten du trenger en sykkel til å pendle til jobb, til sykkelturer i byen eller til trening, så har vi en sykkel som passer til deg. Henseid idrettslag arrangerer felles sykkelturer for alle som har lyst å være med. Se under aktivitetsiden om det er noe som passer for deg. Samtidig arrangerer klubber og andre grupperinger sammenkomster og felles sykkelturer , både som trening og rekreasjon. Siden terrengsyklister gjerne sykler langt bort fra sivilisasjonen må de i stor grad være istand til å klare seg selv.


I dette innlegget deler jeg noen av mine erfaringer etter noen lange og mange korte sykkelturer.

En del ting må du imidlertid finne ut av sjøl. Derfor stiller jeg også noen spørsmål jeg håper stimulerer til refleksjon. Det blir felles middag om kvelden med god mat og veldig god vin!


Fot- og Sykkelturer. Reiselederen vil alltid være tilgjengelig for deg på turen, og er den som frakter bagasjen mellom hotellene, deltar på omvisningene og sørger for de herlige pikniklunsjene underveis. Du sykler i eget tempo etter kart og veibeskrivelse som har blitt utdelt, og møter de andre som er med på turen til felles piknik-lunsj og eventuelle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg