onsdag 25. juli 2018

Janus strømpebukse

Bestill enkelt på nett, eller besøk din nærmeste Obs-butikk. Obs er konkurransedyktig på pris, og matcher de fleste. Finn laveste nettpris her. Janus Design Wool strømpebukse dame.


Fabrikken er den eneste igjen i sitt slag i Norge.

Teknisk informasjon Komposisjon: merinoull, polyami elastan. Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 3dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Kjøp Iris singlet ull.


Strømpebuksen er fleksibel og god å ha på. Myk, strømpebukse i ull med god strikk i livet. Laget av merinoull, polyamid og elastan.

Produktet er midlertidig utsolgt. Disney Løvenes Konge strømpebukse i merinoull, laget av Janus. Søt strømpebukse med god strikk i livet, og gummiknotter formet som poter under føttene for bedre feste. Søk etter janus nettbutikk på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på janus nettbutikk fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. AnonymBruker skrev: Men det jeg svarer deg nå baserer jeg på årevis med utredning, jeg ble t. CT en gang fordi det bare var angst, skjønner du hvor jeg vil hen? De nekter å utelukke andre ting, fordi det er så ufattelig lett for dem å skylde på angst. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke blush.


Kun igjen på lager! Kan brukes hele året. Se også 2-pakk vanlige ullsokker. Her finner du masser av små søte og myke sokker og strømpebukser til din baby.


Vi liker å kle småungene i ull fordi de da holder seg gode og varme. Vis fullstørrelse WE strømpebukse ull hvit str 60-1stk. Gammalrosa barnestrømpebukse i ull og nylon, i merket Janus.

Created with Sketch. Leter du etter janus ? Vi fører et stort utvalg av barneklær på nett. Rask levering og lav frakt. Coop-medlemmer får kjøpeutbytte på alt de handler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg