torsdag 5. juli 2018

Populære hundenavn

Hvis du har hun lurer du kanskje på hvor vanlig navnet dens er. Finn ut hvor populært navnet på hunden din er. Her er noen populære norske navn på hunder.


Et vanlig norsk jentenavn eller guttenavn kan selvfølgelig også brukes! Noen kaller opp hunden etter et familiemedlem eller en norsk person de liker.

Engelske hundenavn. Er du på utkikk etter et kult hundenavn til tispen? Da har du kommet til riktig sted. Her finner du en alfabetisk liste med mange kule og fine forslag til navn til hunden.


Alfabetisk liste med hundenavn til tispe. Hundenavn til hann-hunden finner du her. Mange lar seg inspirere av Astrid Lindgren- eller Disney-universet når de skal gi valpen et navn.

I Frankrike er Oslo det nest mest populære hundenavnet. Langt de fleste hunde i Danmark får faktisk unikke navne, men ser man på statistikken, er der en række klassikere, som går igen. Flere av de mest populære hunderasene er aktive raser som krever mye fysisk og mental stimulering for å trives optimalt. At disse hundene er så populære , gjenspeiler det aktive livet folk lever i Norge, sier. Leter du etter et kult hundenavn til hann-hunden?


Se også: Gratis hundefôr og rabattkampanjer – Smarte produkter til hund og eier. Dette er en liste over populære navn. Han het det når jeg overtok han, så jeg har liksom ikke giddet å bytte. Ikke et hundenavn jeg ville valgt selv da. Liker litt spesielle hundenavn , som ikke så mange andre har.


Har en nevø på år, som heter det samme som hunden min (bare at han skriver det Theo). Rover er verdens største nettverk for hundeeiere og hundeluftere, der man kan finne en hund å gå tur med eller finne noen som vil gå tur med hunden din. Undersøkelsen viser at Norge er samkjørt med resten av verden når det kommer til valg av hundenavn.


På If sine nettsider kan du se hvilke hundenavn som er mest populære i hele Norge og i hvert fylke. Ut i fra tabellene, ser vi at veldig mange hundeeiere går fort korte, fengende navn.

Populære hundenavn. Journalist Inger Lise Walle. Forsikringsselskapet Agria har laget en oversikt på de mest populære hundenavnene i året som gikk. Kommer Charlie eller Bella ikke, når du kalder i hundeparken, så er det måske fordi din hund er hos en anden hundeejer, der har kaldt på en hund med samme navn. Hos et af Danmarks ledende dyreforsikringsselskaber, Dyrekassen Danmark, er netop Charlie og Bella de mest populære navne blandt selskabets kunder, når disse skal navngive deres hund.


Få inspirasjon til hundenavn og finn ut hvor populært ditt hundenavn er. Navne - mest populære hundenavne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg