torsdag 26. juli 2018

Pinlige spørsmål til quiz

Noen spørsmål har også svaralternativer. Den er pakket full med litt mer morsomme spørsmål til quiz som ofte er litt på kanten og einer seg derfor best til voksne. Alle pinlige spørsmål som kommer fra hodene deres er helt normale. Ikke vær flau når de spør deg om visse ting. Du kan se det som noe positivt, og nyte det faktum at de stoler nok på deg til å spørre deg.


Pinlige spørsmål – Sosial prat og humor innlegg 28.

Tar båten over til Aker Brygge, en svipptur innom kontoret og så videre til en avtale. Klar for å krype litt under huden min? Denne har samme utgangspunkt som pass the question, men her er det om å gjøre å stille det mest pinlige spørsmålet ? Er dere med og hvem blir først ut? Du er en tur til legen, og etter konsultasjonen gir han deg tre piller som du skal ta hver halvtime.


Hva kan blir brutt uten noensinne ha blitt holdt? Denne siden er fylt med gode spørsmål til quiz som er til alle settinger og passer godt til både barn, ungdom og voksne. Men heldigvis har du Internett!


Her er svarene på pinlige spørsmål om sex.

Heldigvis er det LEEENGE til ! Hvilket stjernetegn er du? Jeg er forøvrig veldig dårlig til å se film. Hvem ringte du sist? My best frien Julia. Megaquiz om alt mellom himmel og jord.


Vår desidert lengste quiz ! Spørsmål og svar innenfor et vell av ulike temaer. Hvor mange riktige klarer du? Slike quiz spørsmål og svar finner du hos oss.


Selv om slike quiz også er ment som ren underholdning, har de faktisk en liten nytteverdi i det at du lærer noe når du tar de. Selv om man ikke alltid husker hva det riktige svaret var, ligger det der inne i hjernen, klar til bruk ved neste anledning. Du har fisk i akvariumet ditt før du reiser på en ukes ferie.


Den andre dagen du er borte dør fisk. Dagen før du kommer hjem igjen dør ytterligere fisk. I dette innlegget så skal jeg blogge om pinlige spørsmål til jenter. Håper at ingen gutter leser dette! Disse spørsmålene er hentet fra en ordlek som jeg fant på internett.


MrsBtobe wrote: Jeg tror kanskje jeg ville byttet de spm som har med penger å gjøre mot noe mer generelt, som hvem er mest økonomisk for eks er jo ingen som har noe med hva dere tjener, hvor mye penger dere har i banken osv.

Pinlige Spørsmål Til Kjæresten - Kontaktannonser og datingtjeneste. Du vil snart oppdage at mange andre i ditt område leter etter den som er spesiell akkurat som du er. Etter min mening bør det være pasientens egne grenser som bestemmer hva som kan tas opp, ikke behandlerens. Om fem år er jeg år gammel. De aller fleste behandlere har hørt det aller meste før.


Hjelp til spørsmål til intervju av brudgommen til utdrikningslag i morgen! Vi skal filme brudgommen og stille spørsmål som bruden skal svare på også i utdrikningslaget. Det er en selvfølge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg