mandag 9. juli 2018

Kyllingfilet ovnsbakt

Usikker på hva du skal ha til middag? Finn inspirasjon og tips her. Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost.


Brun kyllingfilet raskt på begge sider i smør i en stekepanne på høy varme,. La dampe av, og server til ovnsbakt kylling, gjerne med litt ekstra soya.

Ovnsbakt kylling er en sunn lunsj eller middag, som er enkel, rask og svært velsmakende. Potetsalaten er laget med en dert pisket kremfløte, som gir den en herlig og lett kremet konsistens. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Enkel potet- og purreløksuppenbsp;.


Her er tipsene som gjør at du får saftig og perfekt stekt kyllingfilet - enten du bruker ovn eller stekepanne. Det er det magreste kjøttet vi har, samtidig som det er fullt av sunne proteiner. I tillegg er det også mat som er enkel å tilberede på kort tid.


Reply Mat På Bordet 27.

Kylling er verdens mest brukte kjøtt. Problemet er at overstekt kyllingfilet blir ganske tørr, og det er ikke så fristende. Vi har tidligere vist hvordan du steker kyllingfilet saftig i stekepannen. Det er ikke vanskelig, men det er noen triks du bør lære deg - her finner du dem. Bruk gjerne vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.


Visp sammen ingredienser til sausen, og hell det over i formen. Sett formen i stekeovn på 2°C i ca. Kok byggris etter anvisning på pakken.


Smakfull oppskrift på ovnsbakt kylling, som passer like bra om du bruker kyllingfilet , kyllinglår eller kyllingbryst. Med mild og rund smak av tomat, fløte og parmesan, er dette noe for både store og små. Denne retten har jeg laget mange ganger. Og jeg må si at den sausen er alldeles nyydelig!


Og i kombinasjon av de deilige ovnsbakte grønnsakene og en saftig stekt kyllingfilet er dette en fullverdig, smakfull middagsrett jeg varmt anbefaler andre å prøve! Surr baconet rundt hver kyllingfilet. Fest dem med tannpirkere.

Stek kyllingen i ildfastform på 2grader i omtrent minutter. Sett på grillinnstilling på ovnen når kyllingfiletene er såpass stekt at baconet er sprøtt og gyllent. Kok opp kraften fra den ildfaste formen med litt vann, og tilfør fløten for å lage saus.


Hvis du er jakt etter noen gode middagsoppskrifter er kyllingfilet alltid en sikker vinner. Serveres med ris og salat. Her har vi funnet frem litt forskjellige oppskrifter med kyllingfilet , så det er bare å prøve seg frem til du finner din favoritt. Imponér venner og familie med fylt kyllingfilet med lune grønnsaker og rømmedressing med urter. Vi nordmenn elsker hvitt kjøtt generelt, og kyllingfilet spesielt.


Det magre kjøttet egner seg perfekt om du skal dele det opp og trekke i supper eller wokke i gryter, men vil du steke fileten. Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Enkel og rask middag i en travel hverdag. Med både kjøtt, grønnsaker og saus i én form, går det raskt å lage middag.


Faktisk så spiser nordmenn mer enn kilo kylling hver i året. Tilsett potetene, bland dem godt med soppen og stek videre i minutter. Hell alt over i en ildfast form, krydre med salt, pepper og evt.


Dette var en så deilig og mettende middagsrett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg