onsdag 18. juli 2018

Sandnes garn farger

Stort utvalg i garn fra Sandnes. Bestill garn enkelt på nett her! Kjøp raskt og enkelt her! Våre viktigste satsningsområder er håndstrikkegarn, design, kvalitet og leveringsdyktighet.


Sandnes garn farger

Her finner du garn til ethvert prosjekt, i et bredt spekter av farger som følger trendene. Stripegenseren fra vårt aller første Merinohefte er med i nye farger og litt justeringer på størrelsene. Dette er klær som passer i barnehage, skole og til mer festlige anledninger. Vi har et stort sortiment av garn i mange ulike kvaliteter til gode priser. Vi tilbyr naturgarn, bomullsgarn, syntetgarn og blandingsgarn.


Merinoull, Fritidsgarn, Alpakka og Smart er noen av salgsfavorittene. Her kan du finne alt du kan ønske deg av garn. SANDNES GARN AS produserer både kardegarn og kamgarn. I kardegarnprosessen brukes det for det meste norsk høstull.


ALPAKKA inneholder 1 ren alpakka for den kresne og kvalitetsbevisste! Utrolig myk og behagelig! Alpakka er det mest isolerende garnet vi har i sortimentet. Plagget må vaskes separat. Råvaren til denne kvaliteten kommer fra Peru og Bolivia.


SMART inneholder 1 ull. Den myke behagelige kvaliteten holder seg svært godt gjennom vask og bruk. Alpakka og silke blir et meget glatt garn , fortvil derfor ikke om strikketøyet ditt ser skrukkete og ujevnt ut når du strikker. Skyll det opp når du er ferdig, ikke vær redd for sentrifugen, og rist det forsiktig før du legger det flatt til tørk. Rask levering og gode priser.


Sandnes garn farger

Så langt lageret rekker. Superwashbehandlet som gjør dette velegnet til maskinvask. Billig garn i nettbutikken. KOS er et mykt og lett alpakkagarn som passer til baby, barn og voksen. Perfekt til både små og store plagg.


Garnet inneholder baby alpakka, ull og nylon. Kos Tweed i begrenset opplag. Et mykt og lett alpakkagarn som passer til baby, barn og voksne. Kvalitet: Alpakka, ull, viskose, nylon.


Sandnes garn farger

Alpakkagarnet egner seg altså til det aller meste av strikkeprosjekter, og garnet kommer i et bredt utvalg av farger. Det kommer stadig nyheter. Sandnes Alpakka kommer i et stort utvalg farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg