torsdag 12. juli 2018

Guardian tekstilimpregnering

For å kontrollere om behandlingen er tilstrekkelig, kan det – når impregneringen er helt tørr – testes med litt vann. Hvis vannet ikke perler på overflaten, bør behandlingen gjentas. Produktet endrer ikke stoffets naturlige egenskaper, utseende eller pusteevne, men gir det en usynlig beskyttelse. Inneholder: 5ml.


Produktet er av miljø- og sikkerhetshensyn fremstilt med kullsyre som drivmiddel. Telefonen er åben: Mandag-fredag kl. Guardian Guardian tekstilimpregnering 24NOK. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. På Lager Følg oss på ukentlige nyhetsoppdateringer, tips og inspirasjon. Du vil få eksklusive tilbud og fast.


Til impregnering av alle tekstiler. Kan anvendes på ubehandlede materialer eller materialer som tidligere er impregnert med. Møbler av tre trenger også vedlikehold. Vi har blant annet trerens, tresåpe, edeltreolje og voks til lyst og mørkt tre. Textile Protection.


The product does not change the material’s natural characteristics, appearance or breathability, and it provides the material with invisible protection. Dette er for å beskytte mot søl og flekker, forlenge levetiden på læret, samt for å opprettholde fleksibiliteten i huden. Du kan oppleve at huden skifter farge når det blir behandlet med lærkrem. Sammenlign og finn den billigste prisen på guardian.


Das Produkt enthält weder gesundheitsschädliche Stoffe noch Bleichmittel. Sterling Tekstil rens : En mild. Tekstilimpregnering gir en effektiv beskyttelse til møbelstoff og andre tekstiler. Anvendes på alle former for tekstiler – også microfiber. Skuren i körställning, ärmvidden kan justerbar.


CE-godkända skydd på axel, armbåge och rygg. Urtagbart termo-foder som kan tas ur vid soliga dagar. Ventialtionsdragkedjor på jackans fram- och baksida, över.


Alle Impregnering Tekstil det er godt for familien fra spisestue med kjøkken er god. Kanskje er mange ha trodde som dette Impregnering Tekstil kjøkken er rett og slett viktig bygget i stedet for Impregnering Tekstil og for en familie rom. Men faktum, kjøkken er viktig del av hjem. Tischplatten sollten beidseitig behandelt werden.


Hva er så hydrofobisk nanoteknologi? Tenk på det som vannavstøtende molekyler som skaper et mikroskopisk lag av luft mellom tekstil og. Er Hydrophobia Nanocoating en erstatning for vanlig impregnering ? Produsenten sier sprayen skal gjøre tekstil og skinn 1prosent. Til lær, nubuck, mokka, syntetiske materialer og tekstiler.


Bolia textile protector er et enestående produkt som effektivt beskytter møbler med. Produkter for rens, flekkfjerning, impregnering og reparasjon av møbler i skinn, stoff og andre overflater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg