torsdag 5. juli 2018

Biopharma selolje

Gratis frakt på dette produktet. Kjøp enkelt hos Sunkost nå! Hu Hår og Negler. Supermat, Snacks og Barer! Detox, ledd og benbygning!


Slike fettsyrer dannes ikke av ­kroppen selv og må tilføres.

Selolje som er rik på omega 3. Sel er pattedyr, som mennesket, og omega-molekylene er mer langkjedete enn de fra fisk. Anbefalt døgndose er kapsler, tas gjerne sammen med måltid. I denne seksjonen kan du se hvilke produkter vi har i sortiment, litt om produktene og hvor du får kjøpt produktene. EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. DPA fettsyren, som finnes naturlig i blant annet morsmelk, har flere unike egenskaper.


Den er betennelsesdempende og forsterker inntaket av fettsyrene DHA og EPA, som er gunstige for immunforsvaret. Derfor er selolje ypperlig for deg som sliter med vonde og stive led og i tillegg er selolje. Trippel Tran er tyntflytende og lettdrikkelig, med frisk smak av mild lime.

Biopharma Trippel Tran er bra for deg – hver dag! Slik faller den i smak hos både barn og voksne. Trippel Tran inneholder de viktige Omega-3-fettsyrene og i tillegg vitaminene A og E. Olivita er et omega-kosttilskudd laget av selolje og extra virgin olivenolje. Olivita har dokumentert helseeffekt på hjerte- og karsykdommer og ledd.


Kan være spesielt gunstig for stive ledd og ømme muskler. Kan redusere farlig kolesterol. Kan gi bedre blodsirkulasjon. Kan motvirke høyt blodtrykk. Grunnen til dette ligger i molekylenes oppbygging, og både omegafra krillolje og selolje har et langt bedre opptak i kroppen vår enn fiskeoljen.


Av disse to er selolje den mest overlegne kilden til omega3. Selen er et pattedyr som oss, og man antar at dette er grunnen til at vi kan utnytte dens biologiske egenskaper mer effektivt. Objektiv prissammenligning. Bytt til gamle Prisjakt.


Dette kan forklares slik: I fiske- og selolje foreligger det meste av fettet som triacylglyserol, som i hovedsak består av tre fettsyrer bundet til et glyserolmolekyl. Utviklet ved Universitetet i Tromsø av forskerne Bjarne Østerud og Edel O. Omega-fra selolje , extra virgin olivenolje med vitamin D. Studien viser at også selolje og hvalolje kan lindre leddsmerter uten bivirkninger, sier Bjørkkjær.

Han slår samtidig fast at større studier er nødvendig for å sikkert slå fast effekten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg