mandag 2. juli 2018

Leifheit tørkestativ jernia

Bestill varer på maxbo. Kjøp det online her! Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo! Finn laveste nettpris her.


Pegasus 1er utstyrt med holder til sokker, undertøy og lignende – plass til hele deler. Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger. Videre er det ekstra bredt, hvilket også gjør det meget stabilt. Produkter for merkevare LEIFHEIT for Jernia.


Created with Sketch. Plassbesparende vegghengt tørkestativ. Alltid lave priser. Laget av god materiale og solide bein. Anbefales sterkest.


Holder tøy på plass og er ikke bøyelig tråder som billige tørke stativer på markedet. Hei, Har et tørkestativ som ligner på dette;. Toppspinner - førsteklasses frittstående tørkestativ.


Praktisk tørkestativ for vegg i hardplast. Leifheit Telegant Plus tørkestativ (cm bred). Butikken har ikke Kun Online produkter på lager, det må derfor forventes en leveringstid på 4-virkedager før varene er klar til henting i butikk.


Leifheit tørkestativ jernia

Stativet har plass til fulle maskiner og har kroker til kleshengere. Kan brukes både inne og ute. Hent i butikk er tilgjengelig på et stort antall produkter, da denne servicen også omfatter vårt Kun Online sortiment.


God dekorasjon kunne sinnstilstand til beboere for å være en lykkeligere person. Stue dekorere kan gjøres alle medlemmer av familien de tilpasset for design av ofte huset. Mål:Bredde 180cm Høyde 107cm.


Leifheit tørkestativ jernia

Jemtland tørkestativ er et meget solid tørkestativ med stor kapasitet. Er på leting etter tørkestativ til å ha ute, men ikke slikt rundt, men sånn gammeldags avlangt. Jeg er på jakt etter et bærbart tørkestativ som jeg kan med meg når jeg skal ut. Jernia eller Plantasjen kan kanskje ha noe slikt. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Med en lengde på m, de XXL-ytre snorene tilbyr plass selv for større plagg som sengetøy, duker eller badehåndklær, uten å måtte brette dem. Tørkestativet har lang tørkelengde samt et enkelt løftesystem. Dette tørkestativ er høyere (1cm) enn normale tørkestativ , hvilket muliggjør tørking av f. Det medfølger holdere til småting (til i alt deler). Robust og romslig tørkestativ med meter tørkekapasitet.


Leifheit tørkestativ jernia

Stødig tørkestativ med meter tørkeplass. Ruster ikke, kan fint stå ute. Norges raskeste nettbutikk! Genial løsning for å henge opp strømper på siden! Måler x 1x cm.


Ingen sveisninger som kan gå i stykker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg