tirsdag 3. juli 2018

Musikk bryllup trøndelag

Musikk til bryllupet er viktig. Her finner du DJ eller livemusikk til både vielsen og bryllupsfesten. Velg mellom solister, blåsere, coverban rock and roll eller mer tradisjonelle danseband.


Livemusikk eller DJ til bryllup , bursdag eller fest? Skal du feire en bursdag, et bryllup , arrangere en firmafest, ha et julebord eller gjennomføre andre typer event finner du artisten du leter etter på musikkartister.

Trubadur Ove Engen kan stille med underholdning til ditt arrangment uansett størrelse. Vi har utleie av komplett lyd og lys utstyr og kan fasilitere det du ønsker. Trubaduren holder til i Trondheim men tar oppdrag over hele landet. På bryllupsartister. Band til leie Trøndelag.


La bryllupsfesten bli et minne for livet! Hos oss kan du leie en rekke profilerte coverban trubadurer, storband og artister som bidrar til riktig stemning både under vielsen, mottakelsen og på den store Festen.

Bryllup og musikk hører sammen og bryllupsmusikken er viktig for de aller fleste brudepar. Vi formidler live musikk , coverban partyband og annen levende musikk , dansemusikk, DJ’er og andre musikalske innslag til alle arrangementer i Oslo og over hele Norge. Super pris, det finnes ikke bedre!


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt. Finn din ferie i Norge.


Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Vi har tilholdssted i Trøndelag , men kan bookes for spilleoppdrag over hele landet. Pristilbud på musikk til bryllup. Sanginnslag til bryllup gjør seremonien mer personlig og stemningsfull. Noen brudepar har helt klart for seg hvilke sanger de ønsker seg, ofte sanger som de forbinder med opplevelser de har hatt sammen og som har en spesiell betydning for dem.


Mens andre ber meg om hjelp til forslag av melodier og tekster som passer, avhengig av hvilken seremoni det skal være. Noen spør om hva som er vanlig å spille til inn- og utgang. Vår erfaring er at mange par ønsker et personlig preg på bryllupet og at det vanlige er å velge de bryllupsmarsjene man liker best å høre på.

Vi gjør oppmerksom på priser ved ekstra musikkinnslag. Vi er en munter gjeng som kommer fra Nord Trøndelag. Vi håper at vår hjemmeside vil vise dere hvem vi er - og hva vi spiller. Dere vil også få tilgang til MPav selvlagde låter, samt tekstene av disse. Vi spiller både gamle og nye låter, samt cover og selv- komponert musikk.


Kontakt oss for å få tips, råd og priser som passer ditt behov! God bryllupsmusikk kan løfte festen deres til et nytt nivå. Vi har gjort jobben for deg, og har laget spillelister til bryllupet som du kan gjøre til dine egne.


Spotify være et utrolig godt alternativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg