fredag 27. juli 2018

Anbefalt film netflix 2017

Her får du hele listen. Vi tilbyr det som finnes for det norske markedet innen musikk, film og spill. Vi har filmer og serier innenfor alle sjangere. Alt til alle på et sted.


The Shawshank Redemption, eller Frihetens Regn, handler om en mann ved navn Andy, som etter å ha blitt feilaktig dømt for mor starter sitt nye liv i fengselet Shawshank hvor han knytter tette bånd til en eldre medfange ved navn Red. Beasts Of No Nation er en hard og vanskelig film å se, men noen ganger må man bare tåle det.

Dette er en slik anledning, skrev NRK Filmpolitiet. Netflix : Er du på jakt etter en god film ? En film du ikke har sett tidligere? Denne saken oppdateres jevnlig, så lag gjerne et bokmerke på denne saken. På veien har vi sett mange middelmådige filmer i alle sjangre, men vi har funnet noen perler vi trygt kan anbefale. Ser du politiske dramaserier som House of Cards, risikerer du å få bare det som ligner.


Det er fungerer ikke alltid like godt. For å finne perlene, må du derfor lete i de mange kategoriene. Vi har derfor samlet utvalgte godbiter som du bør sjekke ut.

Denne gangen må TV-serien vike for filmens verden hos TV-slaven. Filmer som Annihilation og Mudbound har fått glimrende kritikker, og sistnevnte fikk hele fire Oscar-nominasjoner. Strømmetjenesten har selvsagt ingen planer om å gi seg med dette.


Vi har plukket ut et utvalg av filmene vi kan se fram til. Videre er filmene tekstet. Wonder Woman fascinerte oss tidlig på året, og var lett den beste ingrediensen i den mindre vellykkede Justice League tidlig i vinter. Hugh Jackman avrundet sin år lange karriere som Wolverine med den sterke filmen Logan, mens Thor: Ragnarok var et morsomt og fargesprakende eventyr.


Vi har tatt en nærmere titt på godsakene vi kan forvente oss denne høsten, og delt opp i serier som er splitter nye, serier som returnerer og serier som kommer i USA, men ikke har fått norsk premieredato ennå. Makeløs film om kjærlighet,. Slik vurderer vi de syv første Star Wars-filmene 0. Se hva annet som er nytt av filmer , serier og programmer her.


Under finner du de beste filmene og TV-seriene innenfor kategorien Komedie. De er også en god allrounder på andre filmer og serier, men her får du ikke noe sport. Foreløpig har de alltid vært tidlig ute på det tekniske, for eksempel med tanke på 4K-innhold. Du finner også en liste over de beste filmene fra samme tiår.


Du kan også velge deg en sjanger å få de beste filmene fra. Listen her ville sikkert se anderledes u hvis vi lavede den i morgen. Vi fikk servert så mye at de fleste av oss knapt husker de siste ti seriene som suste inn synsnerven.


Det ble overraskende godt mottatt, i hvert fall fikk vi voldsomt mange klikk, så vi kjører på med en ny runde.

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her. We’ve all been there. You’ve decided you’re going to watch something. Magasiner og nettsteder som Lyd og Bilde, Dinside.


EISA kårer de beste TV-ene. På denne siden finner du TV-ene som blir testet, anbefalt og utpekt til best i test av ekspertene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg