fredag 20. juli 2018

Teoriprøve på nett

Teoritentamen har alt du trenger for å bestå teoriprøven. Kom i gang med forberedelsene i dag. Vi gir deg alt for å klare teoriprøven for bil, mc, mope traktor og lett mc.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Uansett hvilken tilgang du velger har du ubegrenset tilgang til oppgavene og annet innhold i den tiden du betaler for, både på pc og gjennom våre applikasjoner for iOS og Android. Vår support holder åpent fra kl. Vi hjelper deg med alt du lurer på.


Da vet du hvordan det er organisert oghvilke krav som blir stilt. Vår nettside er laget for å fungere bra både på mobil og nettbrett. Nettsiden tilpasser seg automatisk skjermstørrelsen på enheten din.


Da slipper du å bruke tid på å laste ned en app for å øve deg til teoriprøven. Teoritestene våre er ikke ment som en erstatter av tradisjonell teoriopplæring, men som teoriøving som kan benyttes i kombinasjon med teoribok (Veien til førerkortet), teorikurs hos trafikkskolen eller nettbasert teorikurs. Vi mener at det å øve på teorien ved å ta teoriprøver på nett er en god måte å tilegne seg kunnskap.


Spørsmålene er hentet fra tidligere eksamener. Hver prøve er bygd opp på samme måte som den virkelige teoriprøven. Før du kan ta teoriprøven, må du søke om førerkort. Dette kan du gjøre på nett via Din side eller ved å sende inn et søknadsskjema til oss.


Teoriprøve på nett

Når din søknad er registrert, kan du ta teoriprøven. Søknadsskjema om tilrettelagt teoriprøve må fylles ut og sendes inn skriftlig til oss. Kjøpte tilgang for et døgn i går ettermiddag, i tillegg til å ha tilgang på læreboka. Har lest litt tidligere, men ikke på et års tid nå. Besto med feil i dag, på minutter!


Japan planlegger å bygge nye kullkraftverk. Teoriprøve på nett , hvilken er best Nyeste artikler. To av ti får ikke læreplass: – Flere tusen ungdommer.


Både vår gratis teoriprøve spørsmål og de andre teoriprøvene våre er skrevet på norsk og basert på det norske lovverket og temalisten til Statens vegvesen. Trafikktesten inneholder teoriprøver. Med disse kan du skjerpe din evne til å svare på den store dagen.


Du får hele tiden tilbakemelding om svaret er riktig. ILEARN er lett tilgjengelig fra både PC, nettbrett og mobiltelefon. Du velger selv hvor lenge du ønsker å øve, ved å kjøpe dags-, ukes- eller månedspass. Hos ILEARN får du teste deg på spørsmål med høy kvalitet og relevans.


Teoriprøve på nett

Målgruppe for kurset: Personer som skal forberede seg til teoriprøven på personbil hos Statens Vegvesen. Tar du en teoritentamen på nett , vil du både minnes på kunnskap du hadde tilegnet deg tidligere, og ofte oppdage noe nytt som er kommet til på pensumet i ettertid. De som tok sertifikat på 80- og tidlig på 90-tallet, vil for eksempel ikke ha fått innprentet forbudene forbundet med mobiltelefon i bil.


Kunde må senest dager etter ikke bestått prøve hos Statens Vegvesen sende en kopi av resultatet til Bestått. Eposten må inneholde kundes brukernavn (e-post) og om det ønskes pengene tilbakebetalt, eller ny periode på dager. Totalt spørsmål fra alle kategorier. Vi anbefaler ikke at du kun løser teorioppgaver hos oss, men at du også bruker annen teoriopplæring slik som et teorikurs på nett , eksempelvis dette som vi anbefaler: Teorikurs. Et teorikurs som forbereder deg til teoritentamen, og inneholder alt du trenger å lære deg.


Teoriprøve på nett

Gratis teoriprøve for bil Klasse B. Vi har satt sammen en gratis variant av vår teoriprøve for bil, klasse B. Miniprøven inneholder oppgaver, og gir deg en smakebit på hva du får om du kjøper tilgang hos oss. Våre oppgaver er spesielt laget for å forberede deg best mulig til den ordentlige teoriprøven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg