mandag 30. juli 2018

Beste apper for barn 2018

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her.


Her deler hun sine beste tips. For de yngste – Det er vanskelig. På tide å fornye appene, slik at barna kan finne seg noen nye favoritter? I denne artikkelen har vi samlet apper , og listen viser et tilfeldig utvalg av populære apper hos barn. Informasjonen om appene er oppdatert.


Det finnes et svimlende antall av apper til mobil og nettbrett. Noen oser av kvalitet og kan gi barn timevis med læring og lek. Andre er skuffende og mangler en pedagogisk baktanke som virkelig legger til rette for barns bruk.


Beste apper for barn 2018

Utvalget er omtrent endeløst, påpeker Munthe. Han mener foreldre bør ha en finger med i spillet, og være bevisst hvilke apper barna deres bruker. Barn er individuelle. Waterhouse tror ikke at å lære via apper er problematisk. Dette er eksempler på gode verktøy som gir en god læreeffekt.


Mye venting i sommer? Da kan apper være gull verdt. Her er mange populære apper til barn under skolealder – både til iOS og android. AV Test har sett på av dem, og det er stor forskjell på hvor mye de fanger opp.


Vi har plukket ut de beste pedagogiske, underholdende og kreative appene for barn , hvorav noen av appene er gratis. Språkprofessoren anbefaler: lærerike apper for barn MORSOM LÆRING: Margareth Sandvik forteller at mange barnehager og skoler benytter nettbrett og apper som en del av undervisningen. Pedagogiske apper og spill for små barn. Huvi (iPad): Lar deg begrense hvilke -videoer barnet kan se. Bloom, fra Megalearn (iPad): Vakker app som lærer barna om planter.


Her er tips til nyttige og motiverende mobil- apper for deg som liker å være ute i naturen. Hvilken fugl hører du? Småfuglene er tilbake fra sydligere strøk, og fjell og skog er full av vakker sang.


Med fugleappene Kvitre! WhatBird kan du finne ut hvilken fugl som synger hvilken sang, samt lære hvordan de ser ut. Ifølge Medietilsynet får de fleste barn sin første mobil i 9-årsalderen, og blant 11-åringene har over prosent egen smarttelefon. Under har vi samlet et par ting du bør tenke på før du velger mobil.


Jeg har nylig oppdatert bloggen med flere nye sider med tips om gode apper (se lenker nederst). Men som jeg skrev i et tidligere innlegg, er det med litt blandede følelser jeg gir appetips. Vi har testet hvor enkle og motiverende syv ulike slanke- apper er å bruke. Alle appene i testen er enten laget av norske utviklere eller oversatt til norsk, og de koster maks kroner.


Vi har sett nærmere på hvilke apper som både er lærerike og morsomme for 2-6-åringene. De fleste barn i førskolealder er ganske ukritiske og altetende når det gjelder spill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg