fredag 13. juli 2018

Når er man 7 mnd på vei

Når jeg sier på vei hinter jeg til det som er fulgått, når jeg bruker i til den måneden eller uken jeg holder på me men enda ikke er fullgått. Når man er uker på vei , hvor mange mnd sier. Jeg er uker på vei.


Hvor mange måneder er jeg. Når er man egentlig mnd på vei ? Jentene veier gjennomsnittlig 7.

Vi gjengir gjennomsnittsvekt og -lengde. Normalverdiene for jenter er vekt mellom 6. Guttenes normalverdier er 7. Man bør bytte til stol nummer to når babyen kan sitte selv, for stol nummer to gir mye bedre sikkerhet. Da går man enten over på ny isofix-stol (som regel varer disse ikke ut bakovervendtperioden) eller en beltemontert stol (her finnes det noen gode modeller som barnet kan sitte i til hen er ca. fem år).


I appen preglife så står det graviditetsmåned og kalendermåned så jeg antar jeg er mnd på vei ? Eller tenker jeg helt feil nå ? At man er mnd på vei når man er uker osv? Siden jeg er mye plaget med tretthet og kvalme har vi bestemt oss for å bli hjemme i sommer.

En eventuell ferietur blir bare til hytten,Sverige eller Danmark. Vi har lenge hatt et ønske om å reise litt lenger bort enn den vanlige charterturen,f. Det er derfor jeg roter med det, men har blitt enig med meg selv om å regne ca. Eventuelt kan man regne etter termindatoen.


Med andre ord er jeg enten. Nå med nr merker vi jeg var gravid dagen før ci reiste å var ca uker på vei. Selve reiseturen var et mareritt da jeg var så dårlig. Spydde ikke men hadde det oppi strupen.


Det er umulig å si akkurat når man kan forvente at den første mensen kommer. Men alle er forskjellige. Kanskje kan man få litt anelse om når den kan forventes om man spør mamma eller en søster når de fikk den, for ofte kan man ligne litt, men slett ikke alltid.


Når valpetida (0-mnd ) er over, begynner unghundtida. Det er den tida hunden skal prøve å finne ut hvordan den skal være som voksen, og følgelig tester ut omgivelsene sine for å se hvor grensene går. De ”slamrer med dørene”. Jordmor sier at det også kan variere når man med sikkerhet kan slå fast at man er gravid.


Det kommer an på graviditetstesten, noen er mer sensibel enn andre. Det er noen som viser positivt to-tre dager før forventet menstruasjon, mens andre må man vente til forventet mens eller en dag over forventet mens.

Ingen problem å fly noen plass så lenge man ikke er plaget med noe:) Jeanette E Dro til Thailand i uke 17.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg