tirsdag 10. juli 2018

Kaptein sabeltann sesong 2

Kaptein sabeltann sesong 2

En storslått serie om vennskap, lengsler og drømmer. Bli med på en eventyrlig reise for små og store sjørøvere med sverd og fantastiske drømmer! Tittel Først sendt Kort sammendrag Kokkekamp 08. Det er kokkekamp i Abra Havn.


Skattejakt i Abra Havn 15. Det letes etter skatter i Abra Havn. Toktet til Kjeltringøya 22. Pinky og Ravn sniker seg med på Den Sorte Dame på tokt til Kjeltringøya.


Når jeg endelig kommer hjem :Blant alle pirater. Kaptein Sabeltann og jakten på Den Magiske Diamant - Playlist. Møt Grusomme Gabriel igjen i denne forestillingen som har alt!


Kaptein sabeltann sesong 2

Hank Von Helvete og Kaptein sabeltann - Duration: :41. Da Grusomme Gabriel kom opp av havet, grep panikken sjørøverne og de flyktet til havs. Benjamin finner et spåkvinne-kostyme, å tenker å. Gullet ble liggende igjen på stranden.


Kongen på Havet hadde ingen anelse om at han hadde blitt lurt av Pinky, verdens yngste sjørøver. Skal du til parken mer enn fire dager i løpet av sesongen vil det lønne seg med årskort. Magisk og spektakulær kveldsforestilling, 6. Unsubscribe from hakestad? På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Prova veckor gratis - utan bindningstid!


Kaptein sabeltann sesong 2

Kapteinen og hans mannskap får med andre ord nok å stri med når de seiler av gårde på jakt etter den magiske diamant. Vår største oppsetning noensinne, sier Terje Formoe. Bli med til Det Usynlige Lan en mystisk øy full av sjørøvere. Og Pinky, gutten som drømmer om å áå bli verdens yngste sjørøver.


Og den tøffe jenta Ravn som blir Pinkys beste venn. Og han har mer enn nok å holde tak i, for ikke bare er det ny forestilling og ny plate, men nå skal Sabeltann også på TV. Dra ut på tokt med Kongen på havet og hans menn ombord på den Sorte Dame.


Kaptein sabeltann sesong 2

Forestillingen har blitt kun spilt to sesonger hitti. KAPTEIN SABELTANN OG DEN FORHEKSEDE ØYA! Sjørøverkonsernet gikk samlet sett i minus, men fant rom for ,millioner i utbytte til. Sydness har både spilt i spillefilm og TV-serier, samt hatt sentrale roller ved flere teatre i Norge.


Vi møter også Pinky som drømmer om å bli verdens yngste sjørøver. Abonnement Passer for alle aldre. Nå gleder han seg til neste sesong. Dette er del (episoder) av den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg