fredag 27. juli 2018

Alltid sen mens

Hvis mensen ikke kommer til tiden kan det bety at du har blitt gravi men det trenger ikke å være grunnen. Noen ganger skjer det uten at det er noen spesiell grunn. Prat med foreldrene dine, helsesykepleier eller lege om mensen blir borte i lengre tid. Jeg har alltid vært sånn, men det finnes vel verre ting å irritere seg over, sier hun til NRK Puls.


Men hun prøver når hun kan å varsle om at hun er sen , på sms eller annet vis.

Kommaregler er vanskelige saker, men akkurat denne regelen er oppsiktsvekkende enkel: Vi setter alltid komma foran men i løpende tekst. Etter at jeg sluttet på p-pillene var mensen veldig uregelmessig, så det var ikke alltid så godt å vite når det var ventet. Vi har imidlertid stort sett vært prøvere når jeg ikke har gått på pilla, så da brukte jeg el-tester og visste sånn noenlunde når den skulle komme.


Och den har alltid varit i otakt, flera veckor och ibland månader försenad. Det är inget jag lider av eftersom jag är oskuld och vet att jag inte är gravid. Men lite stör det väll mig eftersom jag skulle vilja veta vad det beror på.


Skulle vara skönt med en regelbunden mens.

Sen menstruasjon - Normalt eller ikke? Hun er litt bekymret for at det er noe som ikke stemmer (altså at hun er gravid), Normalt når hun har mensen har hun oppblåst mage, magesmerter, litt promping og litt blødninger. Ekstra ubehagelig er det de gangene menstruasjonen kommer på overraskelsesbesøk noen dager før tiden. For mange kvinner er overgangsalderen ikke noe problem, og mange kommer gjennom den uten store plager, mens andre har så store plager at det går ut over livskvaliteten, sier Eichstetter. Han forteller at det er mange kvinner som ønsker behandling for både å redusere symptomer, men også med tanke på helsemessige effekter og livskvalitet.


En sen lørdagsnatt som gjør at du ligger i sengen halve søndag,. Menstruasjon, ofte bare kalt mens eller mensen , er en månedlig blødning fra livmoren hos jenter og kvinner i fruktbar alder som ikke er gravide. Menstruasjonen er en del av menstruasjonssyklusen, som er en fysiologisk syklus, det vil si et regelmessig gjentatt forløp i kroppen, som er styrt av kjønnshormoner.


Noen er alltid forsinket til alle avtaler – til stor irritasjon for venner og kolleger. Noen tror at ting tar lengre tid enn det det egentlig gjør, men andre tror at det tar mye kortere tid. Dersom mensen er over én uke for sen , defineres det som at den har uteblitt. Tar du ofte pause fra p-pillene for å sjekke at kroppen fungerer?


Medikamenter kan være årsaken. Men hva er egentlig årsaken hvis den ikke skulle dukke opp, og man er helt sikker på at man ikke er gravid? Jeg klarer ikke helt å følge logikken din her.


Hvis du ser hva folk (bl.a. meg selv) har skrevet så sier vi at det GÅR ANN å gjøre det, men at mange TROR at man IKKE kan det.

Norsklæreren min sa at man ikke kunne gjøre det, men jeg har alltid ment at man kan gjøre det og har alltid gjort det. Og fått feil i stiler o. Varför visar alltid graviditetstesten alltid positivt och sen får jag mens ? Har testat olika märken och alla visar samma liksom, börjar bli så trött på det och det är så frustrerande att tro att man är gravid och sen får man mens. Låter lite osannolikt. Komma mellom setninger som er bundet sammen med og, eller, for og men ( alltid komma foran men ). Else skjønte ingenting, men Eva lo hjertelig. Petter skifta jobb for tredje gang på to år, og Aud fulgte opp med sin andre skilsmisse på to år.


Petter skiftet jobb for tredje gang på to år, og Hege fulgte opp med sin andre skilsmisse på to år. Merk: Alltid tegn foran men , enten komma eller punktum. Altinn - din digitale dialog med det offentlige.


Her finner du skjema, meldinger og relevant informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg