torsdag 18. april 2019

Fylt laks

Prøv lakseburger neste gang du fyrer opp grillen! Vi har oppskriften. Mannen er ikke spesielt begeistret for laks eller ørret. Jeg har prøvd mange oppskrifter og han tygger og svelger tappert.


Men om han får nyss og laksen før han kommer fra jobb, er det plutselig noe han MÅ ordne, også må han kjøpe seg mat underveis siden det blir så sentMen laks med ost! Lag en frisk rull av Lofoten røkt laks fylt med eple og rømme til forrett eller som en smårett.

Fortsett med ønsket fyll som spekeskinke, osteskiver eller laks. Kokkens tips Er du glad i vegetariske alternativer, så bør du prøver cottage cheese med sort oliven og ruccola salat som fyll. Rull sammen og del i passe munnfuller.


Fest hver bit med en tannstikker slik at de holder fasongen. En fristende og frisk wrap fylt med stekt laks og knasende grønnsaker. Med nyheten TINE LETT er det lov og toppe den med masse god rømmesmak! Fylte lefser er en utmerket forrett, og passer ypperlig som en tapasrett.


Prøv både lefser fylt med laks og lefser fylt med lam. Fylt pasta med reker og røkelaks.

Deilig oppskrift på tortelloni med reker og røkelaks. Pasta er noe alle liker og denne oppskriften passer perfekt i en travel. Som forrett er det nok med en halv avokado per person, mens servert som en smårett, passer det med to halve avokado. Laksen skrapes fri for skjell, skylles og tørkes. Skjær evt snitt i skinnet.


Gni hele fisken inn med salt, pepper og olivenolje. Fyll laksen med hele sitroner i skiver, laurbærbla friske urter (rosmarin, basilikum, timian. salvie, persille), 2-stilker sitrongress og hel hvitløk delt i to. Hel ørret tar seg godt ut på et koldtbor og kan gjerne lages ferdig dagen før. Legg fisken i langpannen og dekk med folie. Slik lager du laks fylt med avokado og quinoasalat.


Kok quinoa som anvist på pakken. Del avokadoen i to, ta ut steinen og skjær den i tykke skiver. Brick fylt med laks.


Våre nye landsmenn har brakt med seg en ny matpakkekultur, hvor godsaker pakkes inn i en tynn-tynn deig som deretter å varmebehandles. Dersom du unnlater å ha i baconet blir dette en utmerket vegetarrett. Variasjonene i krydder og ingredienser er mange.


Hvorfor ser du denne annonsen? Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter.

Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. I andre vassdrag har personer som ikke har fylt år rett til å fiske innlandsfisk med stang og håndsnøre uten rettighetshavers tillatelse i samme periode som nevnt i første ledd. Bestemmelsene i første og annet ledd gjelder ikke i vassdrag eller deler av vassdrag som fører anadrome laksefisk eller i kunstige dammer.


Sjampinjonger fylt med søt fiken og salt bacon, gir en spennende, deilig smak på denne retten. Server soppen som tilbehør til de fleste typer kjøtt, en deilig koserett eller som en av flere retter på tapasbordet. Rens og finhakk hvitløken. Bland olje med limesaft og hvitløk slik at det blir en marinade. Pensle fisken med marinaden og fordel limeskall, kajennepepper og salt over laksebitene.


La det stå og trekke ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg