mandag 29. april 2019

Dundersalt gravid

Mange gravide kan få desperat, uforklarlig lyst på visse matvarer. Men før du kaster hemningene og fråtser vilt, er det lurt å sjekke om det er ufarlig å innta favorittretten i store mengder. Nå sitter jeg her og har slikka av pulveret utenpå alle dropsa i en hel pose dundersalt. Utrooolig godt med salt lakris i disse graviddager! Min kjære titter bare rart på meg, skjønner ikke hvorfor.


Gravid : Redd jeg spiser for LITE. Hjelp, klarer ikke stoppe! Hvilken uke startet kvalmen? Humørsvinginger er normalt når jeg har mensen, men ikke så ille som nå. Denne ser jo helt klart positiv ut!


Kjendiser og gravide -diller Dette hadde kjendisene dilla på da de var gravide Neida, du er ikke alene om å MÅTTE ha pizza med syltetøy, lassevis med sjokolade eller pannekaker med sylteagurk. Hva skjer i tarmen når du spiser mye sukker på en gang? Det skal ikke mye sukker til for å forstyrre balansen i kroppen.


Det finnes sunne alternativer til hva vi kan fylle påskeegget me mener ernæringsforsker Mone Sæland. Jeg er gravid i uke 25. Fram til for ca to uker siden har jeg spist en del lakris.


Og jeg leser at det er en del advarsler mot dette. For stort inntak tilsvarer 5milligram glycyrrhizin i uken. Det jeg lurer på er hvor mye dette tilsvarer. Alt med måte sier folk. Billig, sikker og rask graviditetstest.


Kjøp nå, test deg hjemme. Hvordan klarer man stoppe å spise da? Men jeg er så kvalm og får nesten ikke i meg mat. Pluss drukket en del Farris. Det sier seg selv at jeg kan ikke leve på flatbrød og vann.


Stemmer det at fosteret tar til seg den næringen den trenger? Er i uke og det har ikke helt gitt seg enda, og nå begynner jeg å bli bekymret for om fosteret får nok næring. Eksempel: Frokost: To egg, k. Rask og trygg leveranse. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering.


Nå har jeg hørt med venninna mi som ble på fredag. Hun forteller at hun hadde en kultursjokkfest - og påstår at det var skitartig og at jeg bare kunne angre på at jeg ikke var der. Videre forteller hun at jeg er SÅ redd for å være harry og kranpaktig - det er vel unødvendig å si at vi ikke er på talefot lengre og at jeg har kvitta meg med henne? Kanskje lærte jeg at bøye hodet skulle jeg, jeg husker ikke, men jeg husker skuffelsen, lørdag etter lørdag, hva i alle dager, en sjokoladebit, også bøye seg i ydmyk takknemmlighet, dessuten ville jeg ha dundersalt og dunderklumper, heksehyl, og lakrisbomber, og jeg fortalte to finske jenter hva jeg håpet de innpakkede sjokoladebitene. Etter det begynte jeg på nytt igjen, og har brukt ca.


Har fått høre hjertelyd til den lille i dag hos jordmor. Da Halle var gravid med datteren Nahla for noen år tilbake, opplyste hennes daværende kjæreste,. Ifa pastiller, dundersalt -godteri, salte fisker, kålrabi eller fersken iste. Der blogger fine Anne om hvordan man kan lage lyslykter, hva. Christina og jeg skal på tur for to og bare være sammen.


I dag er dagen endelig her! Et diskusjonsforum for mødre med små barn. Diskuter amming, , utvikling, søvn, utstyr m. Del erfaringer med tusenvis av andre mødre. Dette kan jeg rett og slett ikke ha i hus.


Tror kanskje produsentene har puttet noe mystisk oppi? Det er verre enn sjokolade og kaker tilsammen. For det finnes jo så mange sorter å velge mellom, så hvorfor akkurat denne?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg