fredag 19. april 2019

Lønnstrinn oslo kommune sykepleier

Gratis avbestilling! For stillingskoden sykepleier , som er den største gruppen, får alle ett ekstra lønnstrinn. Laveste mulige innplassering i lønnsrammen.


Alle lønnsrammene har i alt lønnsrammealternativer (muligheter for lønnsplassering lokalt). Stabiliseringstillegget for de som omfattes av denne avtalen, kommer i tillegg til oppgitte lønnssatser. I de årlige forhandlingene avtales størrelsen på lønnstilleggene for de ulike arbeidstakergruppene, samt andre arbeidsvilkår som arbeidsti pensjonsforhol lønn under sykdom og lignende.

Oslo Kommune - SYKEPLEIER. Lønnen forteller noe om hvor verdifull du er for kommunen , sier sykepleier Julie Spånberg Husfloen (24). I fjor sa hun opp en fast jobb i Elverum og flyttet til Engerdal. Nå er Julie assisterende avdelingsleder og den eneste sykepleieren i hjemmetjenesten – og Engerdal kommunes lavest lønnete sykepleier.


Til samtlige stillinger er det knyttet både et. Enkel online bestilling. Bestill online og spar opptil ! Vi søker etter sykepleiere som ønsker å jobbe som ekstravakt i hjemmetjenesten, Bydel Stovner.

Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Vårt mål er at hver enkelt skal få mulighet til å bo i eget hjem så lenge som mulig. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Hva kan dette komme av? Har de ulike lønnsbetingelser avhengig av bydel?


Et eksempel er bydel X er l. Det gis et generelt tillegg på prosent, minimum 12. Alle arbeidstakere til og med lønnstrinn får 12. Fra lønnstrinn er tillegget prosent. Rammen for oppgjøret er prosent.


Virkningstidspunkt er fra 1. Bruk din kompetanse til meningsfylte samfunnsoppgaver og få mulighet til et karriereløp hos en av landets største arbeidsgivere. Du samarbeider med engasjerte kolleger i alle aldre og med ulik bakgrunn. Sykepleier , Saksbehandler, Miljøarbeider og mer! Allmennlegevakten i Storgata utfører årlig ca. Helsestasjon for gutter.


Alle trenger hjelp en gang i blant, enten med en sviende tiss eller vonde tanker.

Det gjelder tjenester til eldre og funksjons­hemmede, helsestasjoner, kommune - og skolehelsetjeneste, barnehager, ungdoms­arbei kvalifiseringstiltak, sosiale tjenester, barnevern, rustiltak og boligvirkemidler. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 19.


Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg