onsdag 10. april 2019

Leos lekeland hamar

Leos lekeland hamar

Leos lekeland bruker cookies (informasjonskapsler) for å sørge for at du får best mulig opplevelse av nettsiden. Les mer om cookies og hvordan du kan takke nei til dem. Leos lekeland er en plass for hele familien, og vi har lagt like mye vekt på at de voksne skal ha det hyggelig når man besøker oss. Her finnes det noe for alle mann.


Klatrestativ, Barneavdeling for de aller minste, ballhav, tunneler, trampoliner, sykler, kanonområde, sklier, og mye mer. Ett gigantisk lekeland med masse av lek og eventyrlig moro. Klippekort for barn. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Gratis avbestilling! Her kan ungene virkelig ta seg ut. Det egner seg for barn fra år og oppover. Kunderådgiver, Stillinger Innen Helse Og Omsorg, Rådgiver og mer!


Stort innendørs lekeland med klatrestativ, ballhav, tunneler, trampoliner, sykler, kanoner og sklier. Inngang og priser Barn i alderen 2–år betaler full pris. Ettåringer betaler halv pris. Voksne og barn under ett år kommer inn gratis. Alle barn må være i følge med en person over år.


Mer informasjon om billetter, klippekort og årskort på. Vi er lokalisert i sentrum av Øyer og er nærmeste nabo til Lilleputthammer Familiepark. Er dette ditt firma? Leos Legeland er Nordens største legelandskæde.


Leos lekeland hamar

Vores gigantiske legeland tilbyder tusindvis af kvadratmeter leg, sjov og eventyr for hele familien. Skoleferier og helligdager åpent alle. Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. Kan lekeland i Drammen ha dette?


Av komiker Rune Bjerga. Og enda verre - det signaliseres at jeg skal være med. Vi prøvde å bestille pølse og pommes frittes, men fikk beskjed om å komme tilbake etter 30min for dem hadde for mange bestillinger. Lekeland Drammen AS. Bakgrunnen for samarbeidet er en felles ønske om å skape mer bevissthet rundt barn og skjermti og sammen inspirere til mest mulig lek, bevegelse og frihet for barna.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Konsernsjefen tror pr-strategien har en del av æren. Nå kommuniserer kjeden ikke bare lek og moro, men også at de holder norske barn i god form. Vi har pr i dag lekeland i Norge og Sverige, og skal i løpet av kort tid øke antallet kraftig.


Utvidet firma- og kredittinformasjon. Innendørs lekeland i Harstad for små og store, med kafe, golfsimulator, rom for bursdag og masse spennede aktiviteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg