torsdag 25. april 2019

Pitapizza med pepperoni

På varme dager er det ekstra kjekt å finne frosne pitabrød i fryseren, som jeg bare topper med pizzasaus og ønskelig topping. Denne gangen med pepperoni og ruccola. Pitapizza med pepperoni passer perfekt for en travel hverdag. Den er enkel å lage og er lagd i en feil. Ingredienser: – til personer Pitabrød 2g pizzasaus 1g revet ost g pepperonipølse i tynne skiver rødløk paprika cherrytomater g ruccolasalat.


Fremgangsmåte: Fordel pitabrødene (tinte) utover et stekebrett. Har du liten ti kan du kjøpe ferdig pizzasaus og bruke den istedet, hvis du finner en uten tilsatt sukker. Tidsforbruk under min. Du kan lett lage ulike varianter ved å bytte ut pepperoni med for eksempel skinke og ananas, kjøttdeig og løk, eller kjøttboller og tomater. Madplan og indkøbsliste dannes ud fra valgte madopskrifter.


Hjemmelaget pizza er deilig! Vi har vår favoritt pizza bunn fra Jamie Oliver, the naked chef, kokeboken. Deilig, nystekt pizza Ingr. Brødbakemaskinen er nede for telling så jeg gidder ikke sette deig på ettermiddagen for jeg er alltid skrubbsulten med en gang jeg kommer hjem. Samleside med oppskrifter på både pizzadeig, langpannepizza, italiensk pizza med tynn bunn, hvit pizza med rømmesaus, pizzasnurrer og flere tips til hva du kan bruke en pizzadeig til.


Pitapizza med pepperoni

La stekeplaten stå i ovnen mens ovnen varmes opp. Legg pizzabunnen på bakepapir og legg bakepapiret med bunnen rett på det varme stekebrettet. La bunnen steke på nederste rille de første minuttene. Bland sammen créme fraîche, finhakket hvitløk, sitron, salt og pepper og smør det utover pizzabunnene.


Dette er også en perfekt rett å lage når du har rester i kjøleskapet. Smør brødene med et jevnt lag tomatsaus. Legg på et par tynne skiver fersk mozzarella og drypp over litt olivenolje. Stek pizzaen midt i ovnen til osten har smeltet. Topp med skinkeskiver og ruccola.


Pitapizza med pepperoni

Drypp over et par ekstra dråper olivenolje. Chorizo og basilikum. Jeg har etter hvert fått fått publisert en rekke pizzaoppskrifter på bloggen. På denne siden finner du alt fra eltefri pepperonipizza til lettvinte pitapizzaer, fra rød vegetarpizza til hvit pizza med reinsdyr og granateple. Pepperoni i biter Ananas i biter Mozzarella Pizzakrydder.


Smør på pizzasaus, legg på skinke, pepperoni , ananas og ost. Krydre med pizzakrydder. En superrask pizza når en har dårlig tid. Om en ønsker å ta bilder av denne, legg osten på sammen med fyllet og ikke på toppen.


Nytes hvor som helst. Slik lager du pitapizza. Elt deigen smidig og jevn slik at den slipper redskap og bakebolle. Dekk bakebollen med plast og la deigen heve til dobbel størrelse.


Når deigen er ferdig hevet, kjevler du ut deigen til én stor pizzabunn eller små. Sett stekeovnen på 2°C. Legg dem deretter på en stekeplate med bakepapir. En av mine lesere fortalte på vårparten om en nydelig pizza hun hadde fått servert i Praha for en tid tilbake. Pizza med creme fraiche, kylling, bacon, rødløk og tomat.


Den var fylt med fløte, kylling, bacon og rødløk. Hun lurte på om jeg hadde oppskrift på en tilsvarende pizza, og det hadde jeg ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg