fredag 12. april 2019

Ønskeliste bryllup illum

Enkelt for deg og dine gjester. Vi fører kvalitetsprodukter fra kjente merkenavn. Opprett en liste allerede nå, det er lurt å være tidlig ute. Her finner du alle våre butikker.


Vi har et stort utvalg produkter. Hvilke ønsker har dere til bryllupet? Denne gaven bidrar til å redde liv og lindre nød. Et meningsfullt og livreddende alternativ til tradisjonell bryllupsgave.


I dag har man som oftest allerede bodd sammen en stund før bryllupet og har allerede samlet opp de viktigste tingene en trenger. Så gavene til bryllupet er ofte mer nice to have enn need to have. For å unngå å få ting en egentlig ikke har bruk for eller flere ting av samme ting, så oppretter så og si alle en ønskeliste for. Hvor mye burde man sette opp? Drikkevarer fra baren kommer utenom, men dere trenger ikke gjøre annet enn å betale per enhet som blir drukket.


Tips på hvordan holde budsjette nede finner dere på våre sider budsjett bryllup. For mer informasjon om hvordan lage en ønskeliste gå til vår side ønskeliste til bryllup. Finn brudeparets ønskeliste.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Vi ønsker å tilby en god opplevelse med våre vindusutstillinger, produktutvalg, kundeservice og gaveinnpakning, slik at du alltid vender tilbake. Bryllup er en stor begivenhet i Illums.


Har du allerede liste hos oss? Går dere med gifteplaner? Hos Kitch’n kan dere skrive bryllupsliste med alle deres ønsker, noe som er praktisk for både brudepar og gjester. På den måten får dere det dere ønsker, og unngår at de samme gavene havner på gavebordet.


Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Den største gaven på festen er ditt nærvær”. Slik bruker det av og til å stå på innbydelseskortene – men om vi skal være helt ærlig så er det jo også fantastisk morsomt å få gaver også.


Christiania Glasmagasin har mange års erfaring med bryllup , og vet dermed godt hvordan de skal navigere frem småstressede brudepar i en jungel av gavetips og ønskelister. Her er noen gode tips og råd i forbindelse med hva man må. For oss er det viktigste at du vil komme og dele dagen sammen med oss. Christiania Glassmagasin og Illums Bolighus. Du kan opprette liste både på kitchn.


Det nærmer seg bryllup. Vi setter stor pris på pengebidrag til å kunne reise enda mer og ikke minst til vårt neste prosjekt - boligdrømmen (så Morten endelig kan få en uteplass stor nok til å dyrke urter og grønnsaker, og Elisabeth kan få sitt etterlengtede badekar)! Leter du etter den perfekte bryllupsgaven?


Hvordan man skal sette sammen dagen på en god måte kan være vanskelig. Huskeliste til bryllup At planlægge et bryllup er en stor og udfordrende opgave.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg