mandag 8. april 2019

Kampen gård

På dagtid tar vi imot grupper fra bydel Gamle Oslo for pedagogisk opplegg, tilbyr arbeidstrening for voksne, og har elever på alternativ skoledag. På grunn av økt aktivitetsnivå uken igjennom er lørdager nå. Tilbudene våre til skoler og barnehager er forbeholdt. Kampen Økologiske Barnebondegård Kontakt. Gården er godkjent miljøfyrtårnbedrift.


Nå ønsker lokalpolitiker Tuva Løkse (MDG) at kommunen bidrar til økonomien på gården.

Vi er en godkjent 4H gård og er med i forumet 4H- gård Norge, men har for tiden ingen 4H-klubb tilknyttet gården. Den ligger sørøst for Setervannet. Danielsbråten har gårdsnummer 1i Bærum. Venneforeningen til gården ble offisielt lansert på høstfesten 15. Foreningen har som formål å organisere frivillig innsats som skal bidra til gården som sådan, samt bidra til at gårdens ressurser kommer barn, unge, lokalmiljøet og andre brukergrupper til gode.


I bakgrunnen til venstre ser vi husrekken på skrenten i Norderhovgata. I tillegg tilbyr vi andre aktiviteter og tjenester som også foregår når gården ikke er åpen for alle. Guide til Oslo med oppdatert info om hotell og overnatting, kart, turistinformasjon, kongresser, attraksjoner, aktiviteter, konserter.


Bedriftsengasjement, eiendomsgrenser, navnedag og annen offisiell informasjon som kan være av interesse.

Finn besøksgår åpningstider, arrangementer, tilbu lei lokale. De tyske styrkene prøvde å omgå de norske stillingene i Bagn i Sør-Aurdal kommune. Instruktører og radiotelegrafister ble utdannet her. Det fortelles at tyskerne visste om hytten, men klarte aldri å finne den. Hytten var så sent bygget at den ikke eksisterte på datidens karter.


Nordre Lindeberg gård er en besøksgård som er åpen for alle. Vi ønsker å formidle kunnskap om de vanligste husdyrene i norsk landbruk, og har et mangfoldig dyrehold. På gården har vi også en aktiv landbruksproduksjon med melk og kjøtt. Anbefale besøk der kan få mange nye opplevelser.


Bagnsbergatn gård er et nasjonalt krigsminne som ligger i Sør-Aurdal. Der fikk vi mange taler fra de som startet gården , en bydelspolitiker, en fra Landbruksdepartementet pluss en del flere. Her var fotoutstilling, og stalljentene fremførte sanger med aktuelle tekster. Familien har lagt stor vekt på å bevare den unike bebyggelsen og gjenskape et miljø som skaper trivsel og ro under ditt opphold hos oss.


Elizabeth Strout trodde hun var ferdig med den tverre romankarakteren Olive Kitteridge, men plutselig dukket hun opp på nytt. Les Kaja Schjerven Mollerins intervju med forfatteren. Kamperhaug gård - kampen er i gang!


Det er nedslående at ikke et slikt fantastisk tilbud ikke kan få støtte i mange, mange år fremover, slik at det sikrer en rik og meningsfull undervisning for barn som har godt av å ikke presses inn i et vanlig opplæring og skolesystem. Den ble innviet Kristi Himmelfartsdag 22. Axel Ender er født i Asker.

Faren var gårdbruker og eier av Dikemark gård. Huset må ha blitt renovert like før krigen. Lokalet rommer totalt med personal personer. Selskapslokale i landlige omgivelser på Jåttå, Stavanger.


Godt utstyrt lokale og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg