mandag 15. april 2019

Deilig banankake

I denne artikkelen skal vi dele en deilig oppskrift på banankake , slik at du kan nyte både smaken og næringsegenskapene til denne frukten. Vi tilbyr også et par variasjoner med færre kalorier: en standard en, og en deilig banankake som passer for både veganere og de med cøliaki. Enkel banankake Kaken bakes med godt modne bananer, resultatet er deilig saftig. Trykk på stjernene for å gi din vurdering.


Herlig banankake Denne herlige banankaken er både saftig og luftig, og smaker helt nydelig sammen med litt deilig kremostglasur! Servér den gjerne til neste kaffebesøk eller selskap, så vil den garantert bli spist opp fort! Av og til er det enklaste det beste, og når eg vil ha noko godt etter middag er det enklaste banankake ! Banankake er ei vinn-vinnkake, den smakar fantastisk, og ikkje minst får du brukt opp dei brune bananane som har ein tendens til å hope seg opp i fruktskåla.


Veldig deilig kake, og en flott måte å bruke opp bananer ingen vil ha, på grunn av fargen på skallet. Godt modne bananer er aller best til denne kaken. Har bakt den ofte, og alltid med stort hell. I det siste har jeg eksperimentert litt med oppskriften for å få den litt sunnere.


Deilig banankake

Enkel og god oppskrift på saftig banankake med sjokoladeglasur. Overmodne bananer er fulle av smak av sødme, og perfekt egnet til baking. Banankake med god holdbarhet er perfekt i langpanne og med deilig sjokoladeglasur på toppen blir kaken enda bedre. I huset vårt er det et høyt forbruk av bananer. Vi bruker bananer som et lite mellommåltid hvis det er litt lenge til neste måltid.


Likevel hender det rett som det er at noen bananer blir liggende litt for lenge slik at de blir overmodne. Jeg har hørt mye snakk om deilig banankake men har. Banankaken har deilig sjokoladeglasur, og holdbarheten er god. Den ser deilig ut – jeg bare lurer på: bruker du lysebrunt rørsukker eller sånn klissete brunt farin (som vel er hvitt sukker farget med brun sirup)?


Deilig banankake

Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen? Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker. Har du lyst på noe deilig bakst, men usikker på hva du skal lage? Benedicte Adrian delte i dag Ingrid Bjørnovs deilige banankake -oppskrift med P4s lyttere.


Kaken er glutenfri og smaker deilig med en kardemommeyoghurt. Pisk egg, tilsett melk, honning og smeltet, avkjølt smør. Saftig og god banankake med en søt og herlig smak av banan. Elsker nutella og nutella frosting på banankake var en super god kombinasjon!


Deilig banankake

Disse myke banankjeksene er uten tilsatt sukker, men på grunn av bananene får kjeksene likevel en deilig smak. Sjekk ut oppskriften til matblogger Lise von Krogh her. Mini banan-ostekaker. Foto: CupandCakesBlogg.


Disse små, søte banan-ostekakene er perfekte å servere som en dessert. Lag en ny vri på ostekaken med banansmak. Jeg vet ikke helt om jeg tørr å skrive banankake ‘uten sukker’ i tittelfeltet.


Og det gjør jo denne og – men ikke sukker fra en pose. Dette trenger du til en banankake med valnøtter og sjokolade godt modne bananer 2g sukker ts vaniljesukker egg 1g romtemperert smør 2g hvetemel ts bakepulver 1g mørk sjokolade 1g valnøtter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg