onsdag 3. april 2019

Kåpe dame

På Boozt finner du over 6merker. Finn dine favoritter på Boozt! Velg og vrak blant vårt brede sortiment av jakker til dame. Den nyeste moten til bra priser. Shop dine favoritter hos Ellos nå!

Cellbes har alt du trenger av klær. Kåper - Alltid mange varianter. Vi har stort utvalg jakker til gode priser. Rask levering, fri frakt og bytte i butikk. Kjøp enkelt på nett nå.


En kåpe med en kurvende passform vil nemlig vise deg fra din beste side. Siden kåper som nevnt kan komme i alle materialer, kan de brukes hele året, og de kan både varme, skjerme mot vinden og ellers bare være et stilig tilbehør. Match har jakker og kåper til den stilsikre og motebevisste kvinnen.

Velg blant mengder av fine kåper till dame i mange ulike farger og modeller. Handle enkelt online hos Ellos. God stil er imidlertid helt opp til deg!


Foretrekker du en klassisk sort kåpe ? Eller en sporty kåpe med hette? I vårt utvalg av dame kåper finner du mange ulike stiler å velge blant – alle med den feminine og moderne touchen som VERO MODA er kjent for. En herlig kombinasjon for deg som liker det klassiske og det moderne.


Om våren er det fint med en lys og lett kåpe , mens vi på vinteren gjerne kler oss i en ullkåpe for å holde varmen. I Klingels nettbutikk finner du alle typer kåper til dame. Kåpe , skinnjakke eller parkas?


Hos Ferner Jacobsen finner du et stort utvalg av yttertøy til dame. Vi er sikre på at du vil finne noe du vil like i vårt sortiment, uansett hva slags stil du velger. Trendy dame jakker.


Velg din favoritt blant dunjakker, parkas, kåper, anorakker, pels-, fuskepels og saueskinnsjakker. Aleksander of Norway er Norges eldste varemerke innenfor skinnbekledning. I dag er vi kjent for både skinn, ull, vanntett og annet yttertøy av høyeste kvalitet.

Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Enkeltkneppet kåpe med lommer foran i en kvalitet med struktur. Her finner du størrelsesinformasjon for dame.


Et produkt for funksjonalitet, men også for øyet! En nydelig og varm dunkåpe i dun og fjær med vannavvisende ytterstoff. Kåpen er laget med 1 resirkulert dun fra Re:Down. Sporty, dog klassisk i sitt uttrykk - en allsidig jakke som tar vinteren varmt i møte.


Stor, herlig krage og lukking med store, skjulte trykknapper. To innfelte passepoillommer foran. Vev tovet kvalitet med vevd fôr. Wells er en vattert kåpe fra McKinley som kombinerer isolerende elementer og et attraktivt design. Gjør deg klar for shopping i byen eller en behagelig spasertur med denne lette og komprimerbare vinterkåpen.


Den har gode pusteegenskaper og er behandlet med en miljøvennlig og PFC-fri vannavstøtende behandling for enkel værbeskyttelse. Kåpen kommer med praktisk toveis reversert YKK. Alle kvinner må ha en kåpe i klesskapet!


Hos oss finner du klassiske kåper i svart og beige, og kåper i sesongens trendfarger som gul og burgunder. Vi bruker ditt navn og anmeldelse til å vise offentlig på hjemmesiden vår. Din e-post er for å sikre at vi har mulighet til å komme i kontakt med deg.


Vi lover å passe godt på dine data og holde dem sikret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg