tirsdag 30. april 2019

Loppemarked 2019

Tips oss om arrangementer HER. Databasen blir oppdatert fortløpende. Landsdekkende side med informajon om loppemarkeder i Norge. Lurer du på hva som skjer i Oslo og Akershus av loppemarkeder i tiden.


Velkommen til et av Oslos største og beste loppemarkeder!

Oslo hvert år i begynnelsen av september. Det arrangeres loppemarked på Deichmanske Hovedbibliotek lørdag 29. Loppelauget er dugnadsgjengen til Lillestrøm Skolekorps og har som hovedoppgave å gjøre klar til korpsets årlige loppemarkeder. Kom til kæmpestort loppemarked i Bella Center.


Bus og Metro kører lige til døren. Vi har sammenleggbare plastbord til utleie. Perfekt til alle arrangementer. Vær ute i god tid med bestilling.

Bord er ikke tilgjengelig for utleie de helegene vi har loppemarked. Dette er en gruppe med informasjon om hvor neste loppemarked , garasjesalg og bruktmarked er. Kjøp og salg skal ikke foregå her. Vi tar heller ikke i mot lopper på denne siden, så dere må selv ta. Vi takker alle som var innom vårt loppemarked helgen 31.


Det gjør at vi kan gi barn og unge mulighet til å holde på med musikk og spre glede med opptreden på 17. Loppemarkedet er korpset viktigste inntektskilde. Derfor guider vi dig nu til årets bedste loppemarkeder i hele Danmark. Hvilke lopper kan du levere?


Vi setter stor pris på om du leverer loppene sortert. Kafe med mat og hjemmelagde kaker. Ta bussen til Loppis! Bussene 3 og stopper rett ut. Vi lover bugnende utvalg av gamle ting, bøker,.


Se mer i vår kategori Markeder. Vi gir deg oversikten over denne helgens markeder, så kan du planlegge og legge opp reiseruta deretter. Liahøistyret arrangerer loppemarked to ganger i året: i april og i september.

Vi er ganske nøye med å sortere loppene, vaske litt og pusse litt og vi har alltid en disk med litt dyrere og finere ting i tillegg til egen klesbutikk i underteasjen med masse nydelig tøy. Vi tar imot og lagrer endel mellom loppemarkedene. Neste loppemarked er: Lørdag 12.


Tåsen skolekorps har to loppemarkeder i året, ett om våren og ett om høsten. Du kan bidra ved å donere dine lopper til korpset. Tusen takk til alle som er med å støtte opp om våre loppemarked. Loppene utgjør en stor del av midlene vi har til rådighet igjennom året, og som vi har blitt helt avhengige av.


Det gleder oss at vi blir så godt tatt i mot i nærmiljøet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg