fredag 26. april 2019

Jul i svingen skuespillere

Jul i Svingen er en norsk adventskalender produsert av NRK. Manus til serien ble skrevet av forfatteren Kjetil Indregard. Det skjer mye i Svingen i desember, både vanlige juleforberedelser og mer uvanlige aktiviteter, ofte igangsatt av en barnslig pappa. Norsk julekalender. Sjanger BARNEFILM, TV-SERIE.


Her kan du lese hvordan det gikk med skuespillerne fra julekalenderen.

Serien gikk på lørdager. Barna feirer Luciadagen, den årlige ski­stafetten går av stabelen, det konkurreres om hvem som kan finne den fineste julegrana, det bakes enorme mengder pepperkaker, barna går julebukk, de redder en påkjørt rev og de bygger en snøborg og. Fellesbrukskrysset: Alle fugene skal tas opp og legges på nytt. Idé og manus var av Gudny Ingebjørg Hagen, musikken var av Geir Bøhren og Bent Åseru regi for fjernsynet var ved Torunn Calmeyer Ringen, kostymene ved Gerd Johnsrud og scenografien ved Aili Strømsted.


Lykkelig (TV2) og spillefilmen Varg Veum – Begravde hunder. Sign in to like videos, comment, and subscribe. I Svingen gleder alle seg til den årlige julegrantenningen. Marvin synes arrangementet er kjedelig og har en plan for hvordan det hele kan bli litt mer feiende og flott.


Jul i svingen er nok en julekalender som vil fange de fleste i familien, både små og store.

Barna kan kjenne seg igjen i de herlige barnekarakterene og vi voksne kan småhumre littav pappan til Linus som stadig er håpløs og tullete. Ikke noe animasjon framover, vi har problemer med det ):. Sang: Jul i svingen.


Orginaltoneart: A-dur. Har endret en del etter å ha spilt den litt mer. Skal man få riktig sound på gitaren må man spille sangen med capo i 2. With Fridtjov Såheim, Jakob Borgen, Sebastian Warholm, Adrian Falch Karlsen. Også vist i utlandet.


I følge kostet det millioner kroner å produsere serien. Victorias mamma, Vera, lager en teatergruppe for barn. Victoria sier at Svingen -barna kan få være me selv om hun ikke liker dem så godt. Nure ser Victoria for første gang og blir hodestups forelsket. Nure og Børre finner en rev som er blitt påkjørt.


Klara Klegg og Morten Mygg flytter hjemmefra. Klara synes at mamma og pappa bestemmer altfor mye. Hun og Morten Mygg flytter hjemmefra og lager sine egne regler.


Let etter røde hjerter i lukene, og vær med i trekningen av fine bokpakker. CE-advarsel: Ikke egnet for barn under år. Nei, det har jeg sett mindre av.

Sikkert fordi jeg kun ser barne-tv når det er julekalendere, og som gir følelse av nostalgi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg