mandag 22. april 2019

Takplater vaskerom

Forside Ba våtrom og rørlegger Vaskerom i kjeller: Dampsperre i tak og valg av takplater ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Platene egner seg godt for bruk på vaskerom , grovkjøkken og andre rom i huset, hvor det er høy fuktighet (klimaklasse 2).


De skal ikke brukes i våte soner, som for eksempel bad. Platen som tåler fuktig miljø Fuktskader i vegger og tak kan få følger som er både ubehagelige og dyre.

Både Fibo Trespo og Smartpanel Tiles er våtromsgodkjente produkter med membran og en tiltalende overflate i ett. Platene monteres direkte på stenderverket, og man trenger ikke gipsskiver, membran, fliser og fugemasse, og man kan dusje direkte på platene siden de er garantert fuktsikre. Vanligvis er det ikke behov for fuktbestandige takplater i rom med begrenset fuktighet, og vi anbefaler derfor Arbor takplate hvit som tak.


Arbor Fuktbest Landbruksplater: For tak og vegg, og er spesielt utviklet for alle typer lokaler hvor det drives virksomhet i fuktige omgivelser. Tak-ess Inspirasjon kan vaskes med alle vanlige ikke fettholdige vaskemidler. Plasttaket er sterkt og slagfast, samt lett å montere.


Frakt og logistikk. Trenger du hjelp til å frakte varene dine?

Finansiering - BM Card. Vi har finansierings- løsninger for deg! Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Et Huntonit tak går aldri av moten, og det er prisgunstige å kjøpe produktene fra Huntonit på nett hos oss på Bygghjemme.


Fiberplatene fra Huntonit er et naturprodukt, og lages av råvarer fra nærområdet. De tåler fukt og kan derfor brukes både på bad og vaskerom , så lenge det er god ventilasjon og takhøyde i rommet. Jeg har brukt vannbestandige MDF panelplater i taket på bad og vaskerom. Svært fornøyd med det.


De kan bestilles i større lengder enn 240cm så jeg slapp skjøter i lengderetning. Både Huntonit veggpaneler og takplater består av naturlige trefibre som er presset sammen under høyt trykk. Produsent: Forestia AS.


Takess Inspirasjon kan også benyttes i godt ventilerte vaskerom og baderom i boliger. Takplater vegg med grunning. Tørre rom, men kan også benyttes i godt ventilerte vaskerom og baderom i boliger.


Er du lei slette vegger av gips? Veggpanel kan du enkelt montere rett på stenderverk, og du kan også male over med hvilken farge du selv måtte ønske.

Med riktig veggpanel får du en struktur som skaper et klassisk utseende på rommet. På samme grunnlag kan du også velge å ha takpanel eller takplater. Du bestiller enkelt takplater på nett her hos oss. De er bare noen klikk unna. Ta også en titt på våre tips for legging av tak, tilleggsprodukter og alt annet som hører til.


Vi leverer tak av kvalitet, uten at du behøver å tømme kontoen. Tett tak og en god pris mener vi hører sammen, og det er akkurat det vi leverer. Arbors fuktbestandige, ferdigmalte landbruksplater for tak og vegg er spesielt utviklet for alle typer lokaler hvor det stilles krav til fuktbestandige materialer.


I tillegg til ba er typiske bruksområder over kjøkkenvask, på vaskerom , skapsider, hyller og skyvedørsfronter. Baderomspanel er spesielt utviklet for våtrom, og er godkjent i henhold til kravene i Byggebransjens Våtromsnorm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg