tirsdag 23. april 2019

Guttetur 2019

En guttetur sammen med gode venner og kamerater er en avkobling som kan gi overskudd også for fysisk helse. En mann på tur med venner er oftere en glad mann enn mannen som aldri drar på tur. Uansett grunn for guttetur gir vi deg vår topp for de aller beste gutteturene for menn og gutter i alle aldre fra Norge. Her kan du søke hotell.


Gjengen og jeg prøver og finne oss en destinasjon til årets sommerferie, men sliter litt.

Kriterier: - Helst innenfor Europa (ekskludert Frankrike), 3-4t max. Medlemmer NMK Valdres instruere deltakerne før bilcrosskjøring på banen. To av verdens ypperste bildesignere, Klaus Busse og Scott Krugger, er på guttetur i Norge.


De kjører en Alfa Romeo Stelvio med 5hk. De er så giret på alt det vakre de ser og folk de møter. Påmeldingsfrist for turen er 1. Fredag etter jobb dro tre veltrente karer på fjellet for den etterlengtede skituren.


Endelig skulle gutta få seg en langrennstur sammen.

Vi lurer allikevel på om noen var der i fjor eller skal dit i sommer, og vet om det er bra? København er en veldig bra shoppingby. Men en guttetur på første klasse velger selvfølgelig de skjulte perlene. Det ypperste av vin, mat, delikatesser, whisky, cognac og snaps.


Spis gjerne en lunsj her. Færøyene: Et reisemål som ikke er så langt unna Norge, men som allikevel er veldig ukjent for mange. Skattefri sats gjelder også ved bruk av elbil og for arbeidstakere med arbeidssted Tromsø. Vi jobber med å skreddersy og utvikle unike pakkereiser for familier, grupper og par. Våre skireiser går til Alpene, nærmere bestemt Østerrike.


Guttegjenger som driter seg ut i fylla på guttetur begynner å bli rimelig upopulært. This video is unavailable. PRIS: På forespørsel VARIGHET: Dager Denne reisen har utgangspunkt i Edinburgh, som brisker seg med dramatisk og storslagen fortid som er intimt bevart i byens hovedattraksjon, Edinburgh Castle, og middelalderbyens skjeve hus og kuppelsteiner.


Utforsk byen til fots, og start med den legendariske Royal Mile som strekker seg kilometer fra Edinburgh Castle. Blir dere lei av å gå, er det. Hit bør du dra på guttetur i år.


Hvilke utgifter kan den ansatte kreve dekket?

Hva kan utbetales skattefritt? Hvordan rapportere riktig i a-meldingen? Ved å delta på vårt kurs, blir du oppdatert på de nye reglene for dekning av ansattes reiseutgifter.


Ja, jeg vil lese mer om kurs i. Nytt år med nye muligheter og båtmesser en noe av det kjekkeste for båtfolk, kunder og bransjen selv. Det skjer på Quality Hotel Edvard Grieg og dere er herved invitert! De siste tre årene har det vært UTSOLGT flere måneder før showkveldene og en rekke firmaer fikk dessverre ikke plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg