tirsdag 9. april 2019

Stokke vogn 2018

Se barnevognene som er best i test! Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Dersom du ikke er fornøyd med produkter du har bestilt i vår nettbutikk på Stokke.

Ved feil på produkter eller levering ber vi deg kontakte Stokke kundeservice. Ta kontakt med Stokke umiddelbart ved feil på produkter og senest innen timer ved transportskader på produkter. Og lukten forsvant aldri.


Med nytt imitert skinnhåndtak er dette problemet heldigvis borte. Det er lett å regulere høyden på håndtaket og det er ingen slark i festet etter alle årene med bruk – selv om vognen er dratt opp og ned trapper en del (ikke anbefalt av Stokke ). Alle tekstilene på vognen kan vaskes. Stokke samarbeider med ulike transportører som f. UPS, DHL, DPD og Postnord.

Stokke forbeholder seg å velge ut transportøren, som er best egnet for din bestilling, avhengig av region og ordrestørrelse. Ordrer sendes fra vårt lager mandag - fredag med unntak av helligdager. Den er bygget for action og tar deg dit du vil, enkelt og komfortabelt. Trailz er egnet fra fødselen og til ca år.


De har ofte et pent design, men kan se ustabile ut, særlig de modellene som kun har tre hjul. Triller du derimot mye i ulendt terreng, kan du være like tjent med en større og mer solid vogn. Deres produkter er utviklet for å fremme barns utvikling og styrke båndet mellom foreldre og barn i de første viktige ukene, månedene og årene. Hvis man velger de store lufthjulene til vognen, kan den håndtere snø og terreng godt.


BARNEVOGN TIL BABY OG BARN. Mye tid brukes derfor på å finne den rette barnevognen. Her finner du også barnevogntilbehør, generelle tilbehør, babybeskyttelse og alt annet du kan trenge for å komplettere din vogn til det fulle.


Velg de tilbehørene som passer til din barnevogn. Komplett vogn med understell, carry liggedel og seat sittedel. Kjøp Stokke vogn hos Babyshop. Stor vanntett handlekurv max 10kg.


STOKKE barnevogner og tilbehør som skal leveres til adresse i Norge må bestilles via vår svenske nettbutikk. Når du kommer til kassen, klikk på fanen: Klikk her for å legge din bestilling.

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Sammenlign tilbud fra Stokke. De er blant annet kjent for stokke tripp trapp stolen som omtrent ethvert Norskt hjem med barn eier.


Velg barnevogn blant kjente merker f. DUOVOGN Hva er en duovogn? En duovogn er en vogn som kan brukes fra barnet er nyfødt og til vognperioden er over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg