onsdag 10. april 2019

City lager haugenstua

City lager haugenstua

Døgnåpent lager , start å lagre allerede i dag. Finn priser og reserver her. Flytt inn når det passer deg. God plass til av- og pålasting.


Dersom du ønsker omvisning på Haugenstua kan du få dette via telefon alle dager i uka. Uforpliktende reservasjon av minilager på 7mpå Haugenstua. Temperert lager godt egnet for møbler og innbo. Sikre, lukkede lagerrom.


Tilgang fra til 23. Alt av flytteesker, tape, bobleplast og mer får du kjøpt her Tilbud alltid gode tilbud. City Self-Storage har avdelinger i Stor-Oslo.


Større lagerrom er også tilgjengelig med samme rabatt. Skanlog AS Skanlog er en ledende leverandør av 3. Minilager i Oslo, Østfold og Stavanger, over avdelinger. Våre lagerboder er oppvarmede og sikre, og egner seg godt for lagring av møbler og innbo.


Her kan du gjøre en uforpliktende reservasjon av minilager. Oppgitte priser er kampanjepriser. Vi har ulike størrelser tilgjengelig, og leier ut til både private og bedrifter. Få mer informasjon her! Vi eier, utvikler og drifter lagerrom, selger flytte- og pakkemateriell, emballasje og tjenester knyttet til flytting og oppbevaring.


Når du leier lagerplass hos dem får du et lagerrom som er rent, tørt og uten innsyn. Haugenstua er et lager i Oslo som tilbyr fleksible lagerløsninger til privat- og bedriftsmarkedet. De tilbyr egne lagerrom i størrelse fra mog oppover. Hos Obs får du alltid gode tilbud og lave priser på alt du trenger til deg og din familie. Les vår kundeavis og planlegg de gode kjøpene nå.


Velg en butikk fra menyen, klikk på butikken på kartet eller søk butikknavn eller fylke for å finne informasjon om din Europris-butikk. Det er ulike åpningstider, så husk å sjekke din Europris-butikk for riktige åpningstider. Vi har et bredt utvalg av flytteesker, bobleplast, møbeltrekk og andre flytterelaterte produkter. Vi selger også sekker for iSEKK. Du bestiller enkelt i vår nettbutikk og vi leverer normalt innen 1-dager.


Coop-medlemmer får kjøpeutbytte på alt de handler. JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Obs BYGG er til for forbrukerne.


Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer. Trenger du ekstra plass? Lei ditt eget lager på månedsbasis hos oss. Lager til leie for alle.


Våre butikker er kjent for å ha Norges beste tilbud og mangfold av varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg