fredag 19. april 2019

Kiropraktor atle

Kiropraktor i Ottestad 3km fra Hamar sentrum. Jeg er offentlig autorisert kiropraktor. Min klinikk ligger på Skulleru med Skullerud T-banestasjon som nærmeste nabo.


Det er gode parkeringsmuligheter utenfor. Trenger du en kiropraktor i Oslo?

Ta kontakt, eller finn time selv på online booking, for en grundig undersøkelse og behandling! Er dette ditt firma? Sjekk pris og bestill time på nett gjennom Helstetjenester - raskt og enkelt.


Kontaktinfo, kart, omtaler, autorisasjon og kvalifikasjoner. Han anbefaler deg det du trenger for å forebygge problemene du måtte ha. Klinikken ligger sentralt plassert i Egersund med enkel tilgang og parkering.


Her har vi både kiropraktor og fysioterapeut som jobber sammen for å få deg frisk igjen.

Jeg har nå fått online booking system, så nå er det. Denne bookingsiden er ikke lenger aktiv. Erik Kristiansen Hippe. Finn din nærmeste Eureka kiropraktikk-avdeling, les mer om oss, ta kontakt og bestill din time i dag!


Helsetorget her på Skullerud. Haagensen sjekket Finn. Behandlingen er trygg og skånsom og passer for alle aldre. Kort tid etter hadde kiropraktoren ansvaret for å halda verdsstjerner som El Shaarawy, Kaká og De Sciglio skadefrie.


Kontakt din lokale kiropraktor for råd og hjelp. Bli med når jeg får behandling av min favoritt kiropraktor. Her har han hatt en travel praksis hvor han har tilegnet seg bred erfaring og kompetanse med kiropraktor Atle Aarre som læremester.


Atlasklinikken tilbyr kiropraktikk, akupunktur, massasje, osteopati og fysioterapi i Oslo og Bergen sentrum. Vi har kveldsåpent og akuttvakt. Vil anbefale deg å oppsøke en kiropraktor for å vurdere svimmelheten din.


Dersom det er krystallsyke kan en kiropraktor hjelpe deg med dette. Les erfaringer og gi din egen vurdering.

Atle er utdannet fra Naprapathögskolan i Stockholm og er medlem av Norges Naprapatforbund. Han er fra Hommersåk og er aktiv innen fotball og håndball. Temaene er Hands on kne og stressmestring til din daglige kiropraktorpraksis. I tillegg til informasjon fra NAV og HELFO, blir det hands on med MNKF Atle Torstensen og stressmestring med MNKF Eilif Harloff. Vi avslutter kurset med besøk av tidligere landslagsspiller i fotball Stig Inge Bjørneby.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. I tiden som kiropraktor har hun i flere år jobbet ved Dalane kiropraktorklinikk med Atle Torstensen som læremester. Jeg gikk til Atle som siste utvei. Da jeg nevnte for en av legene at jeg ville prøve Atle , reagerte vedkommende lege (utenbys) med en hatsk innstilling!


Du har ingenting å gjøre hos en kiropraktor. Atle analyserte situasjonen fort , la meg sidevis på benken, og med et brak høyere enn et hagleskudd fikk han bekkenet på plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg