torsdag 18. april 2019

Strimlet svinekjøtt wok

Rask og enkel wok hele familien vil digge! Magert svinekjøtt i strimler wokket med en gammel klassiker - kinakålen, gulrot og grønn paprika. Velg woksausen du liker best, vi har valgt en med hoisin.


I denne oppskriften har vi brukt magert svinekjøtt , men du kan også bruke kylling eller biffkjøtt, woket med brokkoli, grønnkål, aspargesbønner og nudler. Strø over ristede sesamfrø før servering. Det ligner ikke grisen å ha så dårlig ti men denne woken er veldig lett å lage og enda lettere å like.

Tidsbruk, antall porsjoner og delingsmuligheter. Stekte nudler med magert svinekjøtt og masse deilige grønnsaker er både sunt og godt. Nudelsuppe med strimlet svinekjøtt.


Wok er sunn, rask og veldig god. Har du liten tid lager du minutters ris, ellers er det både bedre og billigere med vanlig jasminris som du kjøper i store pakker. Fastfood med mening: Både ferdig strimlet svinekjøtt og kylling blir rask festmat eller hverdagsmiddag med hjelp av noen kvikke håndgrep, nøytral olje og grønnsaker. Ved å marinere kjøttet på forhån får du ekstra mye smak, men det er ikke nødvendig for at det skal bli et vellykket måltid.


Kilde: Kokk Karl Erik Pallesen for dinmat.

Unde3r ingredienser, står både wokblanding, brokkoli, gulerøttet, og vannkastanjer. I oppskriften virker det som det er enten wokblandingen, eller, brokkoli, gulerøtter og vannkastanjer. Sunn thaigryte med strimlet svinekjøtt har eksotiske smaker av kokos og karripasta. Fargerik og lettlaget familiemiddag. Dette er oppskriften på en rask og enkel svinewok med grønnkål, nudler og hoi sin saus.


Tilsett gjerne flere strimlede grønnsaker etter smak. En pakke strimlet svinekjøtt , en pose wok -blanding og et glass wok -saus i en gryte og middagen er ferdig. Eller: en pakke strimlet svinekjøtt og en suppepose, en saks, en gryte, en øse og minutter til rådighet så er det klart for servering. Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre.


Bruker du strimlet svinekjøtt , blir det billig også. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Arve Serigstad valgte svinekoteletter fremfor ferdig strimlet svinekjøtt. Svinekotelettene er mye billigere. Du får godt betalt for å skjære vekk beinet og strimle kjøttet selv.


Retten inneholder veldig mye grønnsaker, noe som jeg synes er godt. Prima Jæren, jeg trodde det skulle blir altfor lite, men neida -det ble godt. Jeg hadde nemlig kjøpt inn noen gode og tykke nudler, såkalte pancit canton-nudler fra Filippinene.

Kjøper du ferdig strimlet svinekjøtt og ferdig wok -blanding, har du spart masse tid! Wok med svinekjøtt kan være en super hverdagsmiddag. Denne oppskriften kombinerer det søte og sterke - noe som passer bra til kjøtt av gris. Har du ikke svinekjøtt kan du også bruke kylling, fisk, scampi eller tofu.


Se flere oppskrifter og tips her! Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter. Stek strimlet svinekjøtt kjapt i en panne, gjerne i to omganger. Sett ferdigstekt kjøtt til side.


Steg Kutt opp grønnsaker, rødløk i og paprika i strimler, ferdigskrellet gulrot i staver og vårløk i skiver. Steg Surr rødløk lett i en panne. Ha i rød karripasta og la den få frese et par minutter på pannen.


Snitt hodekål fint. Bruk gjerne en ostehøvel til dette. Del agurk i to, og del den igjen på langs. Skjær agurken i tynne skiver.


Bland hodekål og agurk sammen med saft og skall av lime og kokosmelk i en bolle. Er dagen ekstra travel er disse wrapsene også herlig, hjemmelaget take away. Strimlet , pakket og klart for en enkel og supergod middag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg