onsdag 24. april 2019

Ikea hvitevarer test 2018

Det er billig å handle hos oss. Alltid gode tilbud. Les tilbudsavisen her. Skousen matcher laveste nettpris. Helt enkelt - les mer her.

Gratis levering til fortauskant. Vi fører kjente merker som Bosch, Whirlpool, LG mm. Det samme gjelder for hvitevarer. Hos oss finner du hvitevarer av topp kvalitet med mange ulike og smarte funksjoner som gjør hverdagen litt enklere.


IKEAs svar overrasket. Sterke følelser står i sentrum når noen av landets største influensere lar oss ta del i deres hverdag. TV Sumo: Ny sesong!

Pris og kvalitet varierer etter hvilken modell man går for, som med alle andre merker. Om du skal kjøpe ny oppvaskmaskin og vil vite hvilken som er den beste akkurat nå, har du kommet helt rett! Har lest litt blandede meninger om disse, men skulle gjerne hørt litt mer konkret om fordeler og ulemper. Hørt mye forskjellig om dette, noe med at det var elendig før, men at det har bedret seg nå.


Vil gjøre det billigere å reparere hvitevarer. Deres kjøleskap får dårlige resultater på kjøleegenskaper. Dette holder bare til av 1mulige poeng.


Samtidig er det greit å merke seg at to andre AEG-kjøleskap får en høyere score og havner midt på treet i den danske testen. Særlig får den integrerte ovnen skryt for at den treffer godt med temperaturen og lager lite lyd under bruk. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Har du ikke varehus i nærheten, kan du enkelt handle i nettbutikken.


Kjøp Billige Hvitevarer. Stort utvalg og de beste prisene. Har du planer om å kjøpe nye hvitevarer kan det derfor være lurt å kikke.

Det handler om et kombiskap fra en produsent som er kjent for å gjøre bra hvitevarer. Oppvaskmaskinen som er best i test vant over konkurrenter. Du få det du betaler for. Både når det kommer til bokhyller og hvitevarer.


På den fra ikea så er det en rød lysstråle ned på gulvet under maskinen når den er på, den slukker når programmet er ferdig. Katten syns den lysstrålen er veldig morsom, hehe :-) Mikroen Snabb er ganske dyr, og hadde strengt tatt greid oss med en billigere, men den er i samme stil som stekovnen og siden vi har de innebygd oppå hverandre var det penest slik. Og med tanke på at merkets vaskemaskiner tok fjerdeplassen, og at tørketromlene tok sølvmedalje, tyder det meste på at også Siemens er en solid produsent av hvitevarer. Ikea , Gorenje og Electrolux. I denne artikkelen ser vi nærmere på noen av de mest populære kjøleskapsmodellene.


Se tester av Fiskars, Tefal, Le Creuset og OBH Nordica mfl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg