tirsdag 30. april 2019

Blokkere venner på facebook

Hvis du vil bli venn med en person du har sluttet å blokkere , må du sende vedkommende en venneforespørsel. Klikk på Blokkering i menyen til venstre. Skriv inn navnet på personen du ønsker å blokkere , og klikk på Blokker i Blokker brukere-delen.


Hvordan kan jeg blokkere en person som allerede har blokkert meg? Jeg kan ikke finne navnet til denne personen hvis jeg søker, og jeg kan ikke trykke på profilen (finner profilen i meldingene vi skrev før blokkeringen).

Jeg vil ikke at denne personen s. Men ifølge Independent, er det måter å finne ut av dette på. Bla ned til Blokker appinvitasjoner, og skriv inn navnet eller e-postadressen til personen du ikke lenger ønsker å motta appinvitasjoner fra. Slik sletter du noen som venn. Deretter må du trykke på Venner og velge Fjern som venn.


Vil du ikke gå så dramatisk til verks, har du som nevnt altså to andre alternativer. Jeg har en bekjent som har sletta meg på facebook.

Jeg kan ikke søke henne opp, men så tilfeldigvis en kommentar fra henne hos en felles venn. Kan noen svare på hvorfor det er sånn? Hm kanskje du kan teste på en venn du stoler på , og fortelle sammenhengen og se hva som skjer. Jeg mener det ser ut som om du har sletta deg fra facebook , plutselig borte. Når du fjerner blokkeringen ser det ut som du har aktivert kontoen igjen.


Har et par venner som sletta seg og så kom tilbake, og kontoen så ut som før. Deretter trykker du å Utgående for å se liste over de som enn så lenge ikke har godtatt venneforespørslen din. Spørsmålet er da: vil vedkommende se når jeg er logget på ? I dag så jeg plutselig at hun var borte fra vennelisten min. Vi har pratet nesten hver kveld. Det samme gjelder en annen person fra jobb.


Jeg får ingenting opp hvis jeg søker opp navnet på facebook. Går jeg inn på chattloggen, ser jeg navn. Det er her du kan navigere til forskjellige grupper, søke etter personer, sider eller grupper, eller se hva vennene dine driver med.


Appen vil så scanne listen og oppgi hvor mange venner du har.

Om noen skulle slette deg fra din liste vil appen gi deg beskjed om hvem det var og når det skjedde. Men nå, denne funksjonen er ikke tilgjengelig for brukere. Et klikk på knappen Blokker ved siden av brukerne vil blokkere brukeren fra å være i stand til å få tilgang til din profil.


Blokkere brukere som er på den annen side ikke en ideell løsning. Og ikke minst – hvordan rydder du opp i gamle innlegg? Den letteste måten å hindre en eller flere venner å se veggen din på er å legge disse til i en egen liste for så å blokkere denne listen. Følg beskrivelsen i punkt for å legge til noen i en liste.


Jeg ser at Messenger lister opp påloggede kontakter, som også er mennesker jeg har hatt kontakt med tidligere, for eksempel ved kjøp og salg i disse gruppene som finnes. Er det noen måte jeg kan fjerne disse på ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg