fredag 5. april 2019

Gåbil med lyd

Dantoy Leker, Motorsykkel, Scooter, Kjøkken mm. Gåbil med lyd , Dr mcstuffins. Prøv FINN levert, fra kr 75. Barnet vil elske å kjøre og vil forbedre koordinasjonen på en leken måte. Den har et komfortabelt sete med lagring under, samt styre med horn.


Oppbevaringen under setet gir god plass til lagring av småting.

Køb en gåbil hos Bilka. Der er masser af design fra mange forskellige brands at vælge imellem hos Bilka. Fargerik gåbil med lyder og nøkkel til å starte bilen med. Bilen har tute på rattet og oppbevaring under setet.


Anbefalt for barn fra mnd og oppover. Barn som skal lære å gå, trenger noe å støtte seg til. En gåbil er et morsomt leketøy som barnet både kan støtte seg til og sitte på. Sammenlign pris på Kelkoo før du bestiller på nett.


Kjekk lilla gåbil med prinsesse dekorasjoner som passer for små jenter som øver seg på å gå.

Se vårt utvalg av tråbiler og gåbiler til barn. Kategorien er dessverre tom. Vennligst velg en annen produktkategori eller bruk søkefeltet. Norges største leketøykjede!


Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett. Få gang i de små fødder med en gåbil , der gør det sjovt at løbe og rulle afsted.


Hos Jollyroom har vi et stort udvalg af spændende gåbiler i mange forskellige farver. Du kan finde spændende modeller fra talrige kvalitetsvaremærker som Mini Speeders, Mercedes og Disney. Find den perfekte gåbil til netop dit barn her! Junior – Leker til barn fra 6-år At barna blir større, setter på ingen måte en stopper for lekelysten.


Når barnet har blitt litt eldre, er lekemulighetene enda større, og kun fantasien setter grenser for hva man kan gjøre. Smart gåbil med flotte detaljer. På rattet kan barnet selv styre bilens musikk, der barnet kan velge mellom og spille ti forskjellige, kjente barnemlodier. Denne smarte gåbil er udført med de flotteste detaljer, f. Du finner også andre Sykler og andre kjøretøy produkter fra STOY hos Lekmer.


Den har støjsvage EVA skumhjul, som hverken ridser eller larmer. Den er produceret i Tyskland og overholder alle sikkerhedskrav. Alder: årLeveringstid: 2-dage Denne flotte gåbil Brandbil, har BLÅ.

En gåbil kan meget let gå hen og blive barnets absolutte yndlingslegetøj. For de fleste børn elsker følelsen af selv at være herre over, hvor turen går hen. Med en gåbil kan de pludselig komme hurtigt rundt i huset eller haven, og de bestemmer selv hvorhen, hvornår og hvor hurtigt.


Sikke en herlig frihed!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg