tirsdag 30. april 2019

Dl til gram

Det lønner seg å måle opp ingrediensene nøye, ihvertfall når man skal bake. Men av og til står man der uten kjøkkenvekt, enten fordi man er på hytta eller kanskje batteriet på vekta har tatt kvelden. Da er det godt å vite at man med litt enkel matematikk kan gjøre om oppskriften fra gram til spiseskje eller desiliter. Mangler du en oversigt over gram til dl ? Er du havnet et sted uden vægt, og lokker kagetrangen?


Kjekt å vite når oppskriften oppgir dl i stedet for gram (Eller motsatt hvis du har bare litersmål og ikke vekt).

Kilosposen i bildet øverst i artikkelen rommet ca. Vi får da: 1gram hvetemel = ca. Hvis du lurer på hvor mange dl 1gram er, kommer det an på massetettheten til det du vil måle. Det vil være en rigtig stor hjælp. Use this page to learn how to convert between deciliters and grams.


Type in your own numbers in the form to convert the units! Quick conversion chart of deciliter to grams. Eksempel: Hvor mye veier en stk agurk?


Velg stk og scroll ned til agurk, og du ser vekten på disse i gram.

Klikk på selve navnet og kom til agurksiden som viser enda flere enheter og mål. Ved beregning av enheter på oppskrifter blir alle mål regnet om til gram. Våre fulle vilkår og betingelser finner du ved å klikke her. Mens alle anstrengelser er gjort for å sikre nøyaktigheten av metriske kalkulatorer og diagrammer som er gitt på dette nettstedet, kan vi ikke garantere eller bli holdt ansvarlig for eventuelle feil som er gjort. Regne enkelt om Desiliter dl til andre måleenheter med dette nettbaserte verktøyet.


Hvordan fungerer omregneren fra Desiliter dl ? Det kommer ann på massetettheten til stoffet du skal måle opp. Dette verktøyet er svært enkelt å bruke. Det beste er å måle opp det som står i volumsenheter i volum og det som står i vektenehter i vekt. Svaret er et klikk unna! Konverter til og fra gram , kilo, tonn, pund og unse med vår vektkonverterer.


For å bruke kalkulatoren velger du ønsket enhet på første linje og skriver inn verdien i boksen ved. Convert volume units. Easily convert deciliter to liter , convert dl to l. Many other converters available for free. Når man skal bake er nøyaktighet viktig, derfor oppgir mange oppskrifter mengder av råvarer i gram.


Men hva hvis kjøkkenvekten ikke er tilgjengelig? De aller fleste av har et dl -mål, og da kan du sjekke her i vår omregningstabell på mål og vekt til vanlige bake-råvarer og regne om.

Desiliter er i Milliliter omregnere Regn enkelt om Milliliter (ml) til ( dl ) med dette enkle nettbaserte verktøyet. Omregn fra dl til gram og gram til dl Sådan omregner du let og hurtigt. Står du klar til at bage og målene kun er opgivet i dl , mens du blot har en køkkenvægt til rådighed? Eller står du i den modsatte situation – målene i opskriften er kun angivet i gram , men det eneste du har ved hånden er et decilitermål? Hektogram er en SI-enhet for måling av masse.


Symbolet for hektogram er hg. Et hektogram er lik hundre gram , som er lik en tidel av et kilogram.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg