fredag 1. juli 2016

Amerikanske cupcakes oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Dagens kake går til ære for alle fantastiske kvinner der ute som hver eneste dag gir omsorg, kjærlighet og varme til sine nærmeste.


Bruker du små suffleformer får du American size også.

Amerikanske muffins: Noe helt annet enn de eggedosisbaserte cupcakes ! Ingrediensene skal bare såvidt røres sammen for hån og man trenger kun to boller og en sleiv i tillegg til muffinsformene. Røren skal IKKE bli jevn, da blir resultatet bare seigt og kjedelig. Ti oppskrifter på muffins og cupcakes Noen bakere jakter aldri de enkle og raske oppskriftene, og kan bruke evigheter på én porsjon. Forskjellen mellom cupcakes og muffins er at muffins er et bakverk i porsjonsform, mens cupcake er en kake i porsjonsform. Det er tid for cupcakes ! De forvandles til cupcakes med deilig kremost frosting på toppen.


Oppskrift på deilige vaniljemuffins.

Endelig en rynkekrem som virker. Denne oppskriften kan du bruke som grunnoppskrift, så kan du lage den glasuren du vil og pynte etter fantasien. Visp egg, sukker og vaniljesukker til eggedosis. Rør i smeltet Melange blandet med melk og eventuelt sitronskall.


Rør inn mel, bakepulver og salt i eggedosisen, litt om gangen. Luftige smultringmuffins med sjokoladebiter. Cupcakes blir best med. Kan dere legge ved et eller flere bilder til hvær oppskrift som blir lagt ut. For da kan vi se hvor deiligt det ser ut og kansje hive oss opp fra stolen, springe til butikken og så lage masse retter og diverse i en fei!


Disse er så fantastisk gode og å spise disse på en slik dag kjennes ekstra lux. Hvordan forberede oppskriften (minutter): 1. Forvarm ovnen til 1grader. Bland sammen smøret og sukkeret i en bolle. Tilsett egg og vaniljeekstrakt og bland videre til du har en jevn blanding. Nei, hun mener nok amerikanske muffins, det er noe annet enn de tørre norske.


Muffins er større, har mer tekstur og er som regel uten frosting. Så jeg tenkte å samle noen her som er bra å lage til cupcakes og til figurkakeformer!

Er du ikke så glad i smørkrem er cream cheese frosting veldig godt, oppskriften er her. Så, hvem har ikke hørt om disse herlige frityrstekte bakverkene ( og tilsvarende usunne), Donkin´ Donuts og Krispy Kreme, eller sett disse på amerikanske filmer? Jeg, Manuela Kjeilen, er forfatteren, bakeren og fotografen bak passionforbaking.


Mitt mål for denne hjemmesiden er å inspirere deg til å bake!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg