mandag 18. juli 2016

Forbrenningskur

LYKKE TIL:) Den funka på meg. Så veldig forskjell på kroppen, selv om jeg sprakk littegrann av de siste dagene:P Har ikke noe vekt, så vet ikke hva jeg gikk ne men både så og merket forskjellen. Om man spiser mindre enn dette og bare ein gang til dag så er det soleklart att man ikkje går ned i vekt.


Og meste parten av folk pleier kanskje ikkje spisa noko på ein da, men neste dag kanskje spise ein pomfti og burger og brus da vil kroppen få ein uabalse for vektnedgang. Men en slik kur skal ikke misbrukes, sier ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky hos Bama. DAGERS STOFFSKIFTEDIETT FRA DET DANSKE RIKSHOSPITAL. UTEN at du øker i vekt de nærmeste to år.


Det er en kombinert slanke og forbrenningskur. Du skal spise tre måltid per dag, spesielle måltider som er i dagers kuren. Jeg går selv på en forbrenningskur , og har tatt av kilo de siste månedene, så jeg er da litt stolt selv også.


Forsøker å skylde de ekstra kiloene på svangerskap, men vet at det ikke er noen god unnskyldning. Jeg ønsker deg lykke til med dine få kilo, jeg har noen flere kilo enn deg igjen å ta av. Jeg har f¨ått denne kuren av en venninne som jobber på sykehus,den brukes av pasienter som må gå ned kilo før operasjon. Den består av en suppe man spiser mye av gjennom en uke og i tillegg en diett som må følges. Hei, er det noen her inne som har prøvde denne dietten ? Folk som har prøvd den, har gått ned opptil kg!


Dette er en ekstremdiett, som har skapt mye diskusjoner på nett. Det danske rikshospitalets stoffskiftediett er navnet på denne ekstreme dietten. Jeg var ferdig for uker siden og har mistet mange kilo til, tok en tur til legen og alt sto svært mye bedre til enn før.


Legen fortalte meg at han kan ikke skjønne at folk tar så på vei pga denne dietten, da det ikke er så ulikt og faste i lang tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg