fredag 8. juli 2016

Smoothie fryst

Fryst er faktisk best. Hvis du lurer på om det er bedre å bruke fersk frukt og bær til smoothie , så er svaret faktisk nei. Når det gjelder smoothie , er fryst best: - Frossen frukt og bær gjør smoothien mer kremete og fyldig, og så smaker det jo bedre med kald enn varm smoothie , forteller bloggeren.


Har du smoothie til overs, kan du fryse ned restene i små saftisformer, og ta dem frem på en varm sommerdag! Plukk bær i bøtter og spann!

Har du bærbusker i hagen, og klarer ikke spise opp bærene? Tykkere konsistens? Banan, yoghurt og isbiter gjør konsistensen tykkere.


Del bananen i biter og ha oppi blenderen sammen med friske eller fryste jordbær og appelsinjuice. Kjør til du får en tykk smoothie og hell over i fine glass. Server gjerne med jordbær på trespidd (se bildet).


Skrell avokado og banan, og fjern steinen i avokadoen. Ha alle ingredienser i en blender, og kjør maskinen på høy hastighet.

Skrap ingrediensene ned fra siden i bollen en gang innimellom, slik at smoothien blir jevn og fin i konsistens. Mens det for fruktsmoothies er det vanskelig å ende opp med dårlig smak, er situasjonen noe annerledes hvis du forsøker grønne smoothies. Etter skoletid- smoothie som smaker godt av ananas, paprika og banan. Advarer mot frosne smoothie -bær. Er de fryste bærene importert fra utlandet, bør de kokes før du bruker dem i mat.


Smoothie er en perfekt måte å få i seg store mengder vitaminer, mineraler og antioksidanter på én gang. Det finnes vel knapt en bedre måte, sier Eliq Maranik, smootiheekspert og forfatter av flere smoothie -bøker. Dette har jeg løst med å fryse smoothieen, og ta den med meg rett fra fryseren. Men jeg finner jo ikke flasker å bruke til dette! Flaskene må være helt tette i korken, siden.


Smoothies Iskalde smoothies passer perfekt til frokost, etter trening eller som et mellommåltid. Smoothies smaker ikke bare kjempegodt, de er også fulle av viktige næringsstoffer som kroppen trenger. Barn elsker smoothie ! Er det sol og sommer kan du gi dem is med god samvittighet. En litt sunnere smooth-is, lagd på friske frukter og bær, være en god erstatter for iskrem med mye sukker. Mango og ananas smoothie blanding fryst med næringsinnhol forslag til oppskrifter og informasjon.


Hitta dina favoriträtter att laga på olika sätt!

Har nå laget en del smoothie , da jeg synes det er så dyrt for disse posene man kjøper på butikken. Dessuten smaker jo alle det samme! Tenkte å fryse ne så lurte på om noen hadde tips til hvordan det er enklest å gjøre det i porsjoner? Dersom du kun har utenlandske bær kan du fryse dem igjen etter at du har kokt dem, så får du en kald smoothie uten bakterier – da vil imidlertid bærene miste litt vitaminer og antioksidanter, men jeg er usikker på hvor mye det er snakk om, sier hun.


LES OGSÅ: Smoothien som renser kroppen. Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.


Välj din favorit bland ingredienser så som spenat, grönkål, hallon, banan, ingefära eller jordgubb. Alla smoothies passar perfekt till frukost - eller varför inte göra en smoothiebowl som ett svalkande mellanmål?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg