fredag 15. juli 2016

Nyfødt baby klær

Pyret har klær til barn, fra nyfødt og baby til barnehage- og skolealder. Varme og vindtette plagg i fleece. Klær som gjør hverdagen enklere. Alt du trenger å vite om babyklær. Vi guider deg gjennom alt.


Størst på babyklær!

Du vil også finne baby klær i størrelser opp til ett år gamle. Du kan enkelt plukke opp en fin startpakke for en baby. Samle en startpakke for en nyfødt. Det som er helt sikkert, er at nye foreldre alltid trenger klær til babyen.


Er du på utkikk etter gave til babyshower, fødsel eller bare en liten oppmerksomhet, settes det nok alltid pris på noe nytt til barnets garderobe. En trend som aldri ser ut til å gå av moten er luer og hetter med ører. Hvilke klær trenger en nyfødt baby ? Det er egentlig ikke så veldig mye for vi kan nesten garantere at dere etter all sannsynlighet kommer til å motta mange flotte gaver med klær til husets aller minste.

En del grunnleggende ting er det imidlertid smart å ha kjøpt inn på forhånd. Dette trenger en nyfødt av klær. Ikke kjøp for mye klær før fødselen – dere vet ennå ikke om den nyfødte trenger størrelse eller 56. Ha ett skift av begge parat til hjemreisen fra sykehuset, og ett skift til å løse en krise mens far handler. En bærekraftig baby -kolleksjon hvor all bomull er 1 økologisk.


Supersøte supermyke babyklær i str til 128. Tenk praktisk når dere kjøper klær. Plagg som ikke må over hodet kan være lurt den første tiden.


Pysjamaser med føtter holder små barneføtter varme selv om de sparker av seg dynen. Ull hjelper til å regulere babyens kroppstemperatur. Ullplagg fra innerst til ytterst anbefales til de minste gjennom de kaldere årstidene. Hele kolleksjonen er i mer bærekraftige materialer og all bomull er økologisk.


God design og praktiske funksjoner gjør at plaggene fungerer like bra til fartsfylt lek utendørs som til fest. Med 1 slitesterk bomull i hele kolleksjonen, lager vi klær till baby og barn, men også klær till den nyfødt familiemedlemmet. Kjøp myk og behagelig babystrikk til nyfødt baby på ZARA online. Se strikkedresser, ullbukser, strikkekjoler, sokker, luer og sko. Baby Exclusive - Oppdag vår unike kolleksjon til nyfødt og baby.


Herlige myke stoffer av høy kvalitet og lekevennlige passformer.

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Fødselsvekten varierer sterkt, men jenter pleier å veie 3. Gutter veier noe mer, gjennomsnittstallene er 3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg