onsdag 27. juli 2016

Gode sitater

Skal du holde en tale, eller vil du bare bli inspirert? Her finner du hundrevis av sitater , både inspirerende og morsomme sitater , ordtak, gullkorn og visdomsord. Vi har samlet gode sitater og ordtak fra hele verden, slik at du kan finne et nytt uttrykk som passer perfekt for din situasjon. Vi har morsomme og artige sitater , kjærlighetssitater, ordtak om livet, ordtak om lykke og mye mer. Her finner du et stort utvalg gode sitater som motiverer, inspirerer og varmer, samt fine sitater som betrakter de finere sidene i livet.


I menyen til venstre finner du et stort utvalg emner innen gode sitater , som sitater om lykke, sitater om kjærlighet, sitater om livet og mye mer.

Flere av de samme kategoriene vil du også finne under morsomme sitater , med humoristiske synspunkt på de. Nedenfor finner du en stor samling av morsomme sitater. Klikk på pilene for å se flere sider med morsomme sitater. Berømte sitater Inger Hagerup Arnulf Øverland Vennskap Kjærlighet Kloke. Bli inspirert av gode , kloke og morsomme visdomsord.


Visdomsord ligner mye på ordtak, men i motsetning til ordtak, hvor du kan finne mindre intelligente ordtak, bør visdomsord være kloke og inspirerende. Bant kategoriene finner du blant annet visdomsord om livet, visdomsord om kjærlighet og visdomsord om lykke. Andre sitater er fra mindre intelligente personligheter som George W Bush og Homer Simpson.


Uansett om du ser etter morsomme sitater for å le, motiverende sitate r for inspirasjon eller sitater om kjærlighet, vil du finne flere gullkorn her.

Gode sitater om Arbeid. Godt gjort er bedre enn godt sagt. Sitat Benjamin Franklin. Klag ikke under stjernene over mangel på lyse punkter i ditt liv. Noen sitater er kloke og velfunderte, mens andre er blitt kjente for sin stupiditet.


Her har vi samlet de beste sitatene sortert oversiktlig i kategorier, slik at det er lett å finne passende sitater til formålet ditt. Søkeforslag – ordtak, visdomsord og sitater. Det finnes sikkert mange andre gode søkeor men her er noen forslag slik at de blir lettere å komme i gang. Bildet til høyre er fra Ordtak.


Søk etter ord i sitat eller etter et emne. Jeg kan akseptere at folk feiler, alle er ikke like gode til alt. Det jeg ikke kan akseptere , er å ikke forsøke. Michael Jordan Den aller mest bortkastede tiden, er all den tiden du brukte til ikke å starte.


Dawson Trotman Det er gjentagelsen av affirmasjoner som fører til tro. Ordtak har en historisk tilstedeværelse i de fleste kulturer over hele verden, og kan gå flere tusen år i tid. Ordtak er ofte rådgivende, oppmuntrende eller humoristiske.


Tolv udødelige sitater ”I krig er sannheten det første offeret”. Morsomme sitater til bruk på f.

Historien er full av flotte sitater som er vrengt og vridd på og brukt på steder der de hadde lite å gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg