tirsdag 5. juli 2016

Ord om kjærlighet og ekteskap

Se også utvalgte ord om kjærlighet og bryllup. Visdomsord om kjærlighet byr på kloke ord om forhold og ekteskap. Sitater om kjærlighet og samliv. Ordene om ekteskapet er også løfter. Bibelens tale om skapelsen gir visse fundamentale forutsetninger for å forstå forholdet mellom ord og virkelighet rett.


Ifølge skapelsesberetningen skapte Gud ved ord.

Ved ord skilte han mellom lys og mørke, Himmel og jor vann og tørt lan havet og dets dyreliv. Til sist skapte han mennesket. Det er hyggelig å høre fra deg! Og gledelig med gode ord om kjærlighet.


I det ligger tegn for den som tenker etter. Barns tanker om kjærlighet og ekteskap. Hvordan bestemmer man seg for hvem man skal gifte seg med? Du må finne en som liker de samme tingene som deg.


Det kan være kjekt med et sitat om kjærlighet ved diverse anledninger: Du leter etter en original måte å uttrykke en kjærlighetserklæring – anser du deg ikke som den store dikteren, kan det være hjelpsomt å bruke andres ord.

Du er invitert i et bryllup og ønsker å bruke sitater om ekteskap og kjærlighet i talen. I alle levende ting finnes det en higen etter kjærlighet. Lykke og kjærlighet favoriserer de som. Folk farer ut og inn av ekteskapet som om det.


En liten side med kjente og kjære sitater,kloke ord ,dikt,forfattere,lykke, kjærlighet ,sorg og barn. Vi tenger alle gode ord. Guds ord om ekteskapet er viktigere enn hva mennesker sier. Her er forutsetningen at sann kjærlighet bare kan utvikles dersom mann og. Ekteskap er mer enn deres kjærlighet til hverandre.


Vi kommer ikke unna Jesuord om ekteskap. Kjærlighet og ekteskap i norrøn. André Gide, Autumn Leaves. Friedrich Nietzsche.


Noen ganger er det bare én person som mangler – og hele verden virker tom. Vi finner ikke kjærligheten ved å finne et fullkomment menneske, men ved å lære å se et ufullkomment menneske på et fullkomment vis. Ingen veit vægen vi vandre.


Men din vil je vara i dager og år. Je vil itte sjå på ændre.

Mitt hjerte er ditt, ditt hjerte er mitt. Og visa med seljelyd låter. Min glede er din, din glede er min. Og sorgen er min når du gråter. Ekte dyp kjærlighet dør aldri, men lever evig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg