tirsdag 26. juli 2016

Lilla prikker på rumpa

Finn laveste nettpris her. Burde jeg dra til lege for å sjekke det? Jeg har pluttselig fått små røde prikker i på rumpa. Hei, jeg har bare et kjapt spørsmål ang.


Jeg oppdaget dem i går og de gjør ikke vondt, men syntes det er merkelig at de bare plutselig dukker opp.

Har vært veldig slapp i kroppen og veldig oppblåst i magen i det siste også, så lurte på om det kunne være en sammenheng? Brennkopper vises som små, røde prikker som kan klø. De dannes ofte rundt nese og munn, men kan lett spre seg til andre steder på kroppen. Prikkene fylles med puss som etter hvert sprekker, slik at det dannes en gulbrun skorpe.


Gir vonde lilla knuter på legger, knær og underarmer. Allergiske reaksjoner: Å bli utsatt for stoffer en er allergisk mot, kan føre til utslett. Sollys eller kal tørr luft kan også være en utløsende faktor.


Men det kan jeg dessverre ikke vite sikkert uten å ha undersøkt deg.

Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med en hudlege for å få inform. Det er en lang rekke ulike årsaker. Det første man må gjøre er å få avklart en sikker diagnose for å gi råd om behandling. Follikulitt: Vanlig årsak til gjentagende kviseliknende utslett på rumpa.


SVAR: Hei jente år. Det kan være som du sier at det blir for tett og fuktig på grunn av undershorts og sho. Bleieutslett skyldes hovedsakelig at huden irriteres fordi den lukkes inne i et tett og fuktig miljø.


Irritasjonen forsterkes av urin, avføring og mekanisk gnissing, men også overdreven bruk av vann og såpe. Videre er hemangiomer de klassiske fødselsmerkene som mange mennesker har. De kan vises som røde eller med en mer lilla tone. De er små kapillære misdannelser som oppstår nesten utelukkende på overkroppen og ansiktene til barna.


De kan forsvinne med tiden eller forbli hos dem for livet. Bør jeg være bekymret? Blemmer i huden er forårsaket av skade av vevet i huden.


Slike skader kan komme av trykk og slag, infeksjoner, skade på grunn av kulde eller varme, kjemisk påvirkning, eller reaksjoner og sykdommer i kroppens immunsystem. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. Dekorativ lomme i lilla ,.

Liten dekorativ gull tekst fra Arne Garborgs Haugtussa på rumpa. Hudkreft er ondartet svulst i huden. Takk for spørsmålene dine! De tre vanligste formene for hudkreft er basalcellekarsinom, plateepitelkarsinom og malignt melanom (føflekkreft). Disse tre krefttypene er sterkt assosiert med soleksponering: Enten total dose gjennom livet eller antall og alvorlighetsgrad på solforbrenninger.


Hva er årsaken til byller? Byller skyldes som regel stafylokokker (Staphylococcus aureus), som kommer ned under huden via rifter, sår eller eksem. Puss består av levende og døde bakterier og hvite blodlegemer. Kul ny leggings i den deilige lilla fargen plomme.


Leggingsen har matchende tau i livet og avsluttet med gyldne eyelets og stoppere. Vi har laget en serie produkter som vi har valgt å kalle KVARDAG. Sår og blemmer i munnen er som oftest forbigående og skyldes vanligvis after (munnskold) eller trøske (soppinfeksjon). After går normalt over av seg selv, mens trøske som regel krever behandling med soppdrepende midler. Ved noen alvorlig infeksjoner, som hjernehinnebetennelse (meningitt) og blodforgiftning, kan man få små røde prikker i huden.


I motsetning til vanlig utslett lar disse seg ikke avbleke når man presser mot dem. Hvis man presser en glassflate mot huden og prikkene er synlige gjennom glasset, dreier det seg om hudblødninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg