mandag 25. juli 2016

Kahoot ferdig quiz

Den kan for eksempel handle om biler, data eller historiske personer, eller det kan være en familiequiz med spørsmål som bare deltakerne vet svaret på. Welcome, master of curiosity! Here, you can explore a whole world of learning possibilities.


Test you knowledge. Hvis du ser etter en allmenn quiz med fasit eller en quiz med spørsmål og svar så trenger du ikke lete mer! Her er ett-hundre quiz spørsmål med svar i kursiv.


Quiz er gøy, enten det er på fest, på jobben eller et annet sted. Bli med og prøv en interaktiv quiz ! Du kan spille på smarttelefon, nettbrett eller på PCen din. Perfekt for lærere og andre som vil engasjere, enten det er i klassen eller i bursdagsselskapet. Lag selv eller bruk en ferdiglagd kahoot.


Jeg er sort når du får meg, rød når du bruker meg, og hvit når du er ferdig med meg. Jens tar armehevinger og knebøy hver dag i ti år. Hvilket organ vil da være det største i kroppen hans? Jeg har all kunnskapen du har, men jeg er så liten at du får plass i hånden min. Megaquiz om alt mellom himmel og jord.


Vår desidert lengste quiz ! Hvor mange riktige klarer du? Hva er egentlig den riktige norske betegnelsen på en spørrekonkurranse? Både det engelske lånordet ‘ quiz ’ og ‘kviss’ er korrekte skrivemåter i følge Språkrådet.


Dette er en morsom quiz med spørsmål og svar. Det er en lett blanding av kategorier hvor de morsomme quiz spørsmål er gitt først mens svaret er gitt i kursiv. Noen spørsmål har også svaralternativer. Den er pakket full med litt mer morsomme spørsmål til quiz som ofte er litt på kanten og einer seg derfor best til voksne. Make learning awesome!


Join a game of kahoot here. Hvem som helst kan klare å lage morsom underholdning ved hjelp av denne appen. Quiznivået er ikke spesielt høyt, så ikke alt for vanskelige spørsmål.


Verktøyet er flott å bruke i klasserommet, både for å gi elevene morsom repetisjon av innlært stoff, for å introdusere nytt stoff, og elevene kan også lage kahoots selv. Quiz til Nysgjerrigper-magasin nr. Norsklærerne på skolen min lager quiz om bøyning av nynorske verb og stemninga er i taket hver gang man svarer riktig. Konkurranse kan være en flott motivasjon. Kahoot quiz ferdig.


Gå inn på getkahoot. Elevene går inn på kahoot. PIN og så er man i gang! Dødehavet har et høyt saltinnhol men hvor mange ganger mer salt er det enn vanlig saltvann?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg