onsdag 20. juli 2016

Gave til barnehageansatte

Nordens største utvalg! Hos oss finner du gaveartikler, gode og smaksrike varer, til venner og familie. Vi har gaver som passer til alt. Prøv vår gavegenerator! Gi en gave som forandrer verden og hjelp mennesker ut av fattigdom.


Du bidrar til at samfunn bygges opp igjen ved hjelp av utdanning og jobb.

Eller hvis du vet at de har en favorittbutikk, gavekort paa den? Blomster er litt kjedelig, og smykker er jo veldig personlig, saa det er vanskelig aa vite at de kommer til aa bli brukt. Ellers er jo vin alltid en fin gave (hvis de liker det da!) men jeg vet ikke om det er rart aa gi til barnehageansatte ? En blomstergave er en sikker klassiker som gave til barnehageansatte. Vi forsøker hele tiden å yte best mulig service, levere den beste kvaliteten, skaffer det du trenger, alt du trenger til best mulig service.


I barnehagen hvor jeg jobber, er det noen foreldre som gir en felles ting til enten avdelingen eller hele barnehagen. I år fikk vi en stor kurv full av kjeks, sjokolade og diverse annet godt til å ha på pauserommet. Man trenger ikke nødvendigvis kjøpe en unik gave til hver enkelt ansatt, men man kan kanskje velge noen gaver som passer til forskjellige typer mennesker.

Gave til barnehageansatte. Det kan være lurt å ha et lite lager liggende, slik at man slipper å bli tatt på senga om man i en travel periode glemmer seg litt, og plutselig mangler en. Siden skolen nå snart er slutt for i år, tenkte jeg at disse sjarmerende tipsene til gaveideer som jeg fant hos Lagerhaus kunne passe. Skal du kjøpe gave til ansatte i barnehagen, og trenger et godt tips?


Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet flere fine forslag til gaver du kan gi de barnehageansatte : Tips! Enda en tråd om gaver til barnehageansatte Generell diskusjon. I vår barnehage var det tradisjon for at avgangskullet ga en felles gave til barnehagen. Vi pleier å gi en liten oppmerksomhet til jul og sommer, til de som jobber i barnehagen.


I år ble det et krus, julekule med fjær (se eget innlegg om hvordan vi laget de HER), og julepynt av leire, (se mer HER). Trenger du tips til gaver , kan du se hva vi har gitt tidligere HER. Her finner du skjønne kort med tekster som rører.


Den fineste gaven barn kan gi er tegninger, derfor har vi designet et gavepapir som passer perfekt til store sjokoladeplater. Barna er sprekkeklare av stolthet når de skal gi en gave de har fått være med å lage. Spiselig, estetisk og kvalitetsrike produkter er noe av det vi kan hjelpe med. På jakt etter spennende firmagaver?


Enten det er påske, sommer eller jul så hjelper vi.

Leter du etter en morsom gave? Velg mellom 1forskjellige. Design unike gaver med dine fineste bilder og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Det varierer fra barnehage til barnehage.


Her er det vanlig å gi hver for seg. Rett og slett fordi noen synses det er koselig at barna gir gave til noen de er glad i, og andre synes man ikke skal belønne noen for å gjøre jobben sin. Til deg som ringer oss med bekymring i stemmen når barnet var sykt, takk.


Takk for at du tar deg av dem til vi kommer. At du trosser spy, feber, snørr og tårer. Vil barnet ha kos, så gir du dem det. Jeg er så takknemlig.


Denne gaven er nok ikke evigvarende, men om den puttes oppi et barnepyntet syltetøyglass kan enten glasset leveres inn igjen til nesteår for påfyll eller brukes som lyslykt. Hos det søte liv finner du masse gode oppskrifter. Og jeg gleder meg til i morgen.


For da får jeg være med deg igjen Dikt 2: Du ser ikke meg du, fordi du er så stor. Du hører ikke meg du, fordi du er så opptatt hele tiden, Du skal bare ordne ting, og sier du skal leke med meg siden. Enkelte er små og litt pjuskete og stille til sinn en er rank som et siv, sikker på sitt liv men faller lett vekk hvis den får seg en liten knekk. Du er her, men likevel så er du borte.


Andre er små, som vi må, være forsiktige for ikke å trå på. Noen kan ha torner som stikker til alle kanter i min blomstereng finner vi alle slags varianter. De må behandles på sin.


Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave ? Da finner du kanskje noe smart her – smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg