tirsdag 19. juli 2016

Retter med kjøttdeig og potetmos

Fres løk og gulrot til grønnsakene er gylne, ha i tomatpuré, og fres ytterligere et par minutter. Tilsett hakkede tomater, kjøttdeig og mais. Bland godt og smak til med krydder.


Legg potetmos som et lokk over kjøttsausen og dryss ost på toppen. Kjøttdeig og potetmos i form Fordelen med denne ovnsretten er at den kan lages på forhånd og varmes opp når du vil spise. Dersom du ikke har forsøkt det før kan du drysse et tynt, tynt lag med sukker over potetmosen som karamelliserer seg lett i ovnen.

En enkel kjøttform med karbonadedeig, potetmos med løk, tomatsaus og revet ost på toppen. Populær og rask familiemiddag. Du kan også bruke kjøttdeig i denne retten.


Se video for steg-for-steg. Fylte paprika med kjøttdeig. I denne oppskriften kan du også bruke karbonadedeig. Rens og del løken, la den surre på steikepanne.


Når det begynner å bli ferdig steikt, har man i krydderet.

Ha så i kjøttdeigen. Har du ikke alle disse krydderene, bruker man de man har, for eksempel et blandingskrydder. Egg, kjøttdeig og løk passer godt sammen, og gir deg en deilig varm rett.


Start med å skrelle poteter og dele dem i grove biter til potetmos. Kok potetene møre i usaltet vann. Varm opp melk til like under kokepunktet. Spe med melk til ønsket tykkelse.


Smak til med krydder. Varm olje i en gryte og stek kjøttdeig på høy varme til den har fått farge. Potetmos 7g potet 2g smør ss sukker. Her viser jeg enkle hverdagsretter som alle kan lage. Og alle råvarene kjøpes i vanlig kolonialbutikk.


Flere retter med kjøttdeig. De beste oppskriftene med pasta. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.


Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis. Du finner fler burgere under katogorien Retter av kjøttdeig.

Form burgerne og brun de på god varme til de er brun på begge sider, skru varmen godt ned. Vend med jevne mellomrom. Dette er et godt og fullverdig måltid. Denne oppskriften er utrolig!


Her på GodtNoe vil du finne masse spennende tradisjonelle oppskrifter. Vi viser deg alt fra enkle og billige retter , til mere avanserte retter du kan imponere med. Om du ønsker tips til hva du kan ta med som vertinnegave, servere familien eller ta med i matpakken, så sjekk ut alle våre oppskrifter! Hjemmelaget potetmos med crispy bacon er skikkelig kosemat for liten og stor.


Rask og enkel å lage når dere vil kose dere litt ekstra i hverdagen eller helgen. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Karbonadedeig eller kjøttdeig kan brukes til mye forskjellig. Jeg liker å bruke rester, og når jeg lager potetmos og det er noe igjen fryser jeg det ned. Da er det veldig enkelt når jeg skal lage denne retter , da bruker jeg den fryste potetmosen. Jeg bruker gjerne rester av grønnsaker fra dagen før.


Hakk løken og stek den gyllen i olje og smør. Pass på at det løser seg skikkelig opp. Velger du karbonadedeig i stedet for kjøttdeig får du et litt magrere resultat , og du kan også velge kjøttdeig av kylling eller svin.


Mos dem sammen med smøret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg