torsdag 7. juli 2016

Kattebitt gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Hvor stor er risikoen for infeksjon etter et kattebitt ? Det er en relativt stor risiko for infeksjon etter et bitt eller klor fra katt.


Hud Hunde- og kattebitt. Et bitt av en hund eller katt skal tas alvorlig, da det er fare for infeksjon. Små barn er særlig utsatt for bitt fra hund og katt, og bør derfor aldri leke med dyr uten at voksne er tilstede.


Bitt fra katt, hest og gnagere er sjeldnere. Kattebitt har større sannsynlighet for å føre til infeksjon (prosent). Hei:) jeg er i uke 27. For noen dager siden så ble jeg bitt og klort av en katt. Ikke mye, men jeg blødde noen steder.


Jeg ringte fastlegen, og fikk til svar at det ikke var farlig og jeg skulle ikke tenke på det. Er det farlig for babyen hvis mor blir bitt av en katt? Tenker da på om man kan får toxoplasmose eller annen dritt via bitt og sånn. Men det er faktisk like farlig om ikke farligere å spise rå grønnsaker som ikke er vasket godt nok. Og antall smittede av toxoplasmose mens man er gravid er vel ikke akuratt stort.


Det blir ikke lenger tatt rutinemessig blodprøve av gravide for å sjekke om en har hatt toxoplasmose. Oppfølging ved fastlege. Viktige disponerende faktorer for infeksjon: Lokalisasjon (spesielt bitt på hender og føtter, og bitt nær ledd eller protese), dype bitt, punksjonssår (spesielt kattebitt ), bitt som krever kirurgisk tiltak, kontusjonsskader (bitt med stor kraft), høy alder, diabetes og generelt redusert immunforsvar. Ta bakteriedyrkning ved infeksjon.


Men kattebitt har større sjanse for å føre til infeksjon () I deler av verden med dårligere sanitære forhol kan bitt av dyr, særlig ville dyr, kunne gi rabies. Foreløpig utkast til veileder for antibiotikabruk ved KAD-enheter. Alle som får kattebitt bør oppsøke lege for sikkerhetsskyld. Dersom det er lenge siden du har fått stivkrampesprøyte, vil du sannsynligvis få det. Gruppen som rammes verst ved kattebitt , er mennesker med nedsatt allmenntilstand som alkoholikere, eldre, og de som har fjernet milten.


Stivkrampe når man er gravid ? Barn i magen Gravid 1. Logg inn for å følge dette. Jeg sliter med angst, og har mye fysiske symptomer. Innimellom får jeg disse smertene du beskriver. Har ikke tenkt over om det er i mer stressende perioder, men tror nok det har en sammenheng med angsten.


Noen som har erfaring med kattebitt. Det verker i handa, området er stivt. Selv om det sies at katter har ni liv, blir de som oss rammet av sykdommer. I menyen til venstre kan du lese om noen vanlige kattesykdommer, og generelt om ting knyttet til kattens helse som du kan lese om hvis du har en syk katt.


Lang erfaring ved bruk av Dalacin kapsler under graviditet har ikke vist skadelige effekter. Dalacin skal likevel kun brukes under graviditet dersom det er et klart behov for det. Rådfør deg med lege før bruk av Dalacin kapsler dersom du er gravid. Indikasjoner:Infeksjoner forårsaket av penicillinfølsomme bakterier f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg